Designer villa på Las Colinas Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Las Colinas golf & country resort

HH-SOM-MAD-41 300m2 2.209m2 4 4 1 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 300m2
Tomt: 2.209m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: A
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 180 m2
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 0 Meter
Utsikt över pool
Bottenplan
Möblerat
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
Övervaknings kameror
Utsikt över golfbana
BBQ
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Larmsystem
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Tvättrum
Energi~~POS=TRUNC
A

4 sovrum - 4 badrum - lyxigt nybyggt - 1: a linjens golf - infinity pool - garage - designbadrum - utsikt över golfen - 4 våningar - förvaring - smart home system


Hansson & Hertzell presenterar stolt dig denna lyxvilla erbjuder en enastående unik design i Madroño Community. På en sluttning sluttar denna lyxvilla med marken, vilket möjliggör skapande av olika nivåer och passar in i dess naturliga miljö. Denna eleganta villa med 4 våningar har ett kök med öppen planlösning, matsal och vardagsrum, tvättstuga, gästtoalett och en svit med eget badrum på bottenvåningen. En stor rymlig terrass som omger villan och en infinitypool finns också på denna våning för att njuta av livet utomhus. En svit med eget badrum, två sovrum, ett badrum och en vacker terrass ligger på första våningen. På entréplanet finns en stor takterrass med panoramautsikt över golfbanan. Garaget och ett förråd finns i källaren. Fyra olika modeller, alla med privata trädgårdar och pool.

Central luftkonditionering         Hushållsapparater          Vattenavhärdningssystem        Fullt möblerat
Motoriserade persienner            Osmos vattenfilter         Anlagda trädgårdar                 Schüco dörrsystem


I hjärtat av Costa Blanca South hittar vi en lummig dal på 330 hektar mellan kullar, mycket nära havet och med en magnifik golfbana som passerar den. Denna unika stadsutveckling beskrivs som ekologisk på grund av den låga intensiteten av bostäder den har byggt. Framgången med detta ekologiska stadsutvecklingsprojekt ligger i total integration av byggnaderna i den naturliga miljön. Om du letar efter ett hörn i Spanien för att koppla bort och hitta den integriteten, i Las Colinas Golf & Country Club hittar du den perfekta platsen att fly. Du kommer att njuta av 200 000 kvadratmeter vackra Medelhavslandskap och du kan göra natursköna promenader genom den frodiga inhemska, inhemska flora och de omfattande åkrarna med apelsin- och citronlundar.Förutom sin par 71 18-håls mästerskapsbana finns det ett komplett utbud av bekvämligheter runt klubbhuset, med en golfakademi, ett drivande utbud av naturlig gräsmatta, en putting green och ett inflygningsområde. Njut av en av de 100 bästa golfbanorna i Europa. Las Colinas Golf & Country Club-kurs har ett enda mål: att erbjuda de bästa tjänsterna och bekvämligheterna så att varje enskild kund får en unik upplevelse. 

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.793.485 GBP
  • Ryska rubeln: 184.028.638 RUB
  • Schweiziska franc: 2.292.875 CHF
  • Kinesiska yuan: 16.151.800 CNY
  • Dollar: 2.495.810 USD
  • Svenska kronor: 21.040.500 SEK
  • Den norska kronan: 21.280.163 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder