Designer Villa på Las Colinas golfbana Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Las Colinas golf & country resort

HH-SOM-TOM7 570m2 1.589m2 4 4 2 privat pool
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 570m2
Tomt: 1.589m2
Toaletter: 2
Kök : 2
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 3
Energi~~POS=TRUNC: A
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 400 m2
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 0 Km.
Våning : 0
Möbelpaket ingår !
Golvvärme
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Möblerat
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
Övervaknings kameror
Utsikt över golfbana
BBQ
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Solpaneler
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Energi~~POS=TRUNC
A

4 sovrum - 4 designerbadrum - lyxigt nybyggt - golffastighet - garage - inomhus SPA - uppvärmd pool - bastu - utsikt över golfbanan - trädgård - terrasser - hiss - källare - fullt utrustad


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna Signature Villa ligger i en av de bästa tomterna i Las Colinas Golf & Country Club, med utsikt över den prisbelönta golfbanan från en hög plats. Denna villa har ett öppet kök, matplats och vardagsrum och ett sovrum på bottenvåningen samt en stor täckt terrass och pool. Avslöjande fönster från golv till tak visar spektakulär fri utsikt över golfbanan. På första våningen två sovrum, ett svit sovrum med eget badrum, ett badrum och en öppen terrass med fantastisk utsikt. På källarplanet, garaget, ett nöjesrum och ett SPA bestående av en relaxavdelning, omklädningsrum, bastu, jacuzzi och uppvärmd pool. Verkligen spektakulär på alla sätt, villan är fullt möblerad och utrustad med toppmoderna material.


I hjärtat av Costa Blanca South hittar vi en lummig dal på 330 hektar mellan kullar, mycket nära havet och med en magnifik mästerskapsbana som korsar den. Denna unika stadsutveckling beskrivs som ekologisk på grund av den låga intensiteten av bostäder den har byggt. Framgången med detta ekologiska stadsutvecklingsprojekt ligger i total integration av byggnaderna i den naturliga miljön. Om du letar efter ett hörn i Spanien för att koppla bort och hitta den integriteten, i Las Colinas Golf & Country Club hittar du den perfekta platsen att fly. Du kommer att njuta av 200 000 kvadratmeter vackra Medelhavslandskap och du kan göra natursköna promenader genom den frodiga inhemska, inhemska flora och de omfattande åkrarna med apelsin- och citronlundar. Förutom sin par 71 18-håls mästerskapsbana finns det ett komplett utbud av bekvämligheter runt klubbhuset, med en golfakademi, ett drivande utbud av naturlig gräsmatta, en green och ett inflygningsområde. Njut av en av de 100 bästa golfbanorna i Europa. Las Colinas Golf & Country Club-kurs har ett enda mål: att erbjuda de bästa tjänsterna och bekvämligheterna så att varje enskild kund får en unik upplevelse.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 2.351.484 GBP
  • Ryska rubeln: 239.436.485 RUB
  • Schweiziska franc: 2.972.703 CHF
  • Kinesiska yuan: 21.208.130 CNY
  • Dollar: 3.317.415 USD
  • Svenska kronor: 27.444.838 SEK
  • Den norska kronan: 27.554.655 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder