Lyxvillor i Moraira Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-GEOS-MORA31 476m2 826m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 476m2
Tomt: 826m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 132 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 89 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Våning : 0
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
BBQ
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Havsutsikt
Grönområden
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Terraces
Close to Beach
Gym
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - garage - havsutsikt - utrustat kök - terrasser - utsikt över skogarna - utmärkt läge


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa fantastiska Moraira-villor med 3 sovrum, mindre än 1 kilometer från Medelhavet. När du går in i villan kommer dina ögon att dras av poolen, som går hela vägen upp till andra sidan av de stora fönstren vid ingången. Det rymliga öppna köket, matplatsen och vardagsrummet som får mycket naturligt ljus från de stora fönstren med direkt tillgång till de stora terrasserna. De två rymliga gästsovrummen har båda sina egna privata badrum. Det stora sovrummet har en klädkammare och ett eget badrum. Denna modernt designade villa erbjuder vacker utsikt mot havet och utsikt över den omgivande skogen.


Moraira är en liten kuststad belägen i den vackra bergiga nordöstra spetsen av Costa Blanca. Orten är bekvämt placerad mellan flygplatserna i Alicante och Valencia (cirka 90 km från var och en). Själva staden har behagligt vuxit från en liten fiskeby till en attraktiv semester- och pensionsanläggning och har behållit sin stora charm som lockar besökare från hela Europa. Moraira har en imponerande småbåtshamn, ett utmärkt utbud av lokala butiker, marknader, fiskrestauranger och barer vid hamnen och bäst av allt har fortfarande lyckats bevara sin spanska karaktär. Tennis, fotboll, squash, alla vattensporter, båtuthyrning och resor, ridning, gokartbanor för både vuxna och barn, 3 golfbanor och en liten nöjesplats och tre bra nattklubbar för alla åldrar finns alla i Moraira. Lokalbefolkningen i Moraira är extremt vänlig och tålamod med utländska besökare, inte förvånande, förutom jordbruket är de beroende av turism för sitt försörjningsområde.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.215.822 GBP
  • Ryska rubeln: 1.215.822 RUB
  • Schweiziska franc: 1.337.633 CHF
  • Kinesiska yuan: 9.704.141 CNY
  • Dollar: 1.383.615 USD
  • Svenska kronor: 14.957.031 SEK
  • Den norska kronan: 14.241.401 NOK

Hansson & Hertzell Realty