Arkitektritad villa i Moraria Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-NUAM-KATYA 442m2 885m2 4 4 2 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 442m2
Tomt: 885m2
Toaletter: 2
Kök : 2
Inbyggda garderober: 6
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 4 badrum - 2 wc - hiss - infinity pool - havsutsikt - garage - smart hem - golvvärme


Katya är från vårt exklusiva lyxiga villaområde och ligger på ett befogat läge mindre än 5 minuters bilresa från stranden och Moraira och 15 minuters bilresa från Calpe. Villan är designad av arkitektonisk studio Ramón Gandia Brull och är ett av de bästa exemplen på modern medelhavsarkitektur som skapar ett överflöd av geometri, ljus och rymd.

I varje rum har ljusets ingång optimerats för att maximera komforten. Loungenas stora fönster har fin utsikt över poolen och den anlagda trädgården. Alla villor har utformats för att få maximal integritet i villa, pool och trädgård. Nattbelysning, designad av Ramón Gandia Brull Arquitectos, innehåller exteriör och inredningsljus, perfekt integrerade i projektets estetik. Den akustiska isoleringen av fönstren, inredning och ytterväggar har studerats specifikt för att undvika ljudöverföring från utsidan och från ett rum till ett annat.


Villa Katya ligger på en upphöjd tomt med underbar havsutsikt och inom räckhåll från den vackra Medelhavsstaden Moraira på Costa Blanca. Mindre än 15 minuters bilresa från Calpe och cirka en timme från Valencia kombinerar området den lugna känslan av en shingby med de kulturplaner som de stora städerna erbjuder.

Klimatet i Moraira är soligt men tempererat med mer än 300 soldagar per år med genomsnittliga temperaturer på 27 C på sommaren och 17 C på vintern, vilket gynnar övningssporter som har lutat området med golfbanor, tennisbanor , Vandrings- och vandringsleder och nautiska klubbar. Villan ligger mycket nära Medelhavskusten och bara en kort promenad till centrum som erbjuder många val av barer, restauranger och lokala butiker.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens bästa klimat

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.339.743 GBP
  • Ryska rubeln: 110.525.230 RUB
  • Schweiziska franc: 1.704.380 CHF
  • Kinesiska yuan: 12.235.855 CNY
  • Dollar: 1.727.320 USD
  • Svenska kronor: 16.700.010 SEK
  • Den norska kronan: 15.840.690 NOK

Hansson & Hertzell Realty