Exklusiv Villa i Sierra Cortina - Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat · Sierra Cortina

HH-MQ-IB 263m2 470m2 4 4 1 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 263m2
Tomt: 470m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 161 m2
Avstånd till strand: 3.5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 1 Km.
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
BBQ
Nära strand
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Köksutrustning
Automatisk port
Larmsystem
Havsutsikt
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 4 badrum - 1WC - garage - terrass - trädgård - pool - jacuzzi - havsutsikt 


Exklusiva villor i sydligt läge med underbar havsutsikt. Tack vare denna orientering kan vi dra nytta av alla passiva system som erbjuds av arkitekturen för att uppnå ett effektivt boende utan att behöva konsumera energi kontinuerligt. För att göra detta använder vi korsventilation i alla rum, riklig naturlig belysning, totalisolering av kuvertet och byggsystem. Huset består av en kompakt volym, denna form ger den större effektivitet när det gäller energiförlust genom fasaderna.
Den ligger på ett sådant sätt på tomten som genererar olika utrymmen med olika användningsområden. Fasaden som bor vart och ett av dessa utrymmen är i perfekt harmoni med dess användning.
Endast 10 exklusiva villor med stor fördel att ha en grön grön yta, för vilken de kommer att ha frontal utsikt över havet för alltid.


Sierra Cortina är en av de mer exklusiva bostads områdena på Costa Blanca, bara några meter från high-end restauranger, 5-stjärniga hotell, shopping och fritid, flera golfbanor och parker. 

På framsidan av komplexet finns ett stort grönt område skyddat från byggnation. På baksidan njuter vi av en underbar utsikt över Puig Campana-berget, den näst högsta toppen nära Spaniens kust. Några meter bort ris restaurang, Asien Gardens Hotel, Sierra Cortina Sport & Spa och Pitch & Putt med 18 hål Sierra Cortina. 4 minuters avstånd från de två 18-håls golfbanorna och hotel villaitana, nöjesparken Terra Mitica, Grand Luxor-hotellet och shopping- och nöjescentret La Marina. 8 minuter från Finestrats vackra vikar och Benidorms stränder. Även staden Finestrat, utsedd till en av de vackraste byarna i Spanien. 20 minuter från hamnen i Alicante och dess fritidsområden.


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 634.083 GBP
  • Ryska rubeln: 63.784.529 RUB
  • Schweiziska franc: 750.878 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.540.540 CNY
  • Dollar: 813.706 USD
  • Svenska kronor: 7.347.054 SEK
  • Den norska kronan: 7.715.056 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder