Nya lyxvillor i Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Playa Los Naufragos

HH-GI-AMAL-PREMVIL-14A 135m2 160m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 135m2
Tomt: 160m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Väster
Takterrass: 59 m2
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Dubbelglas
Sydlig
Larmsystem
Grönområden
Havsutsikt
Terrass
Air Condition
Trädgård
Förråd
Privat Takterrass
Pool
Öppen Planlösning
Möbelpaket ingår !
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - Privat pool - Luftkonditionering - Parkeringsplats - 300 meter från stranden - privat takterrass - utrustade kök - terrass - trädgård


14 unika villor med 3 och 4 sovrum, privat pool och trädgård ligger på en tomt på upp till 270m2. Lev i framtiden med avancerad inbyggd teknik. Villorna är smarta hemklara. De arkitektoniska designerna är minimalistiska och med öppet vardagsrum och kök. Det finns relaterade in och ut utrymmen genom uteplatsen. Badrummen har moderna badrumsfunktioner och köken har moderna skåp.
Detta är din nya stadsutveckling, bara 300 meter från havet. Det är ett utmärkt läge intill Torreviejas centrum, bredvid stormarknader och restauranger och nära General Hospital.
Köpcentrum och ett brett urval av blåflaggade stränder finns i omgivningen. Det är också på en kort resa till alla golfbanor i området och bara 40 minuters bilresa från Alicantes flygplats. Det perfekta läget för din njutning.

4 sovrum villor tillgängliga från 475.000 Euro.


Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarorter här. Många utlänningar har också bosatt sig de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för människor med hud- och lugnproblem och reumatism.
Tack vare att staden ligger mellan två saltsjöar skapas ett unikt mikroklimat här, vilket enligt WHO anses vara ett av de bästa i världen. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata-stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en livlig och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara vandringsleder och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.

Välkommen till Hansson & Hertzell Realty och det bästa klimatet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 308.045 GBP
  • Ryska rubeln: 31.110.552 RUB
  • Schweiziska franc: 387.396 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.765.052 CNY
  • Dollar: 427.896 USD
  • Svenska kronor: 3.668.760 SEK
  • Den norska kronan: 3.762.540 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder