Exklusiv 2:a på 1:a linjen - Calpe Spanien · Alicante · Calpe

HH-LM-HIPCAL-01-ESME 72m2 1 1 gemenskap Privat
Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 72m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 1
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Balkong: 23 m2
Avstånd till strand: 50 Meter
A/C
Möblerat
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Wheelchair Access
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

1 sovrum - 1 badrum - Gemensam pool - 1:a linjen vid stranden


Denna lägenhet har ett sammanlagd yta på 72m2 fördelat på ett sovrum, ett badrum, ett öppet och utrustat kök och ett vardagsrum / matsal. Lägenheten säljs fullt möblerad. Från matsalen har du tillgång till terrassen som erbjuder fantastisk utsikt över havet. Du kan också tänka på vacker utsikt över Las Salinas. I sina gemensamma utrymmen har det en pool för vuxna och barn, en jacuzzi och parkeringsplatser och garage. Ett otroligt tillfälle för älskare av havet.


Calpe

I hjärtat av Costa Blanca, i regionen Valencia, ligger den gamla fiskebyn Calpe. Nu omvandlas till en turistmagnet, staden ligger på ett idealiskt läge, lättillgängligt vid motorväg A7 och N332 som går från Valencia till Alicante. dess cirka en timmes bilresa från flygplatsen i Alicante.

Calpe har en underbar blandning av den gamla Valencisk kulturen och moderna turist faciliteter. Det är en bra bas för att utforska området eller njuta av de många lokala stränderna. Calpe ensam har tre av de vackraste sandstränderna vid kusten. Calpe domineras av Ifachs höga berg som når en imponerande 332m, som stiger nästan rent över havet och är ett naturreservat. Bergstoppen nås efter entuff klättring upp på en gångstig, genom en kort tunnel genom bergets övre del.  Från toppen kan man ha en magnifik panoramautsikt. På en klar dag är ön Ibiza synlig.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 196.155 GBP
  • Ryska rubeln: 19.731.905 RUB
  • Schweiziska franc: 232.286 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.713.980 CNY
  • Dollar: 251.722 USD
  • Svenska kronor: 2.272.830 SEK
  • Den norska kronan: 2.386.672 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty