Lyxlägenheter i San Pedro del Pinatar Spanien · Costa Cálida · San Pedro del Pinatar · San Pedro Del Pinatar

HH-GU-VILLAMAR-2 71m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 71m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 50 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 38 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - gemensam pool - parkering - terrass - öppen planlösning - nära golf - utrustade kök - trädgårdar


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxiga och moderna bungalowstil bostäder som ligger intill parkområdet i den populära kuststaden San Pedro del Pinatar. Ytterdörren öppnar sig in i det stora vardagsrummet med öppen planlösning med matplats och åt sidan ett stort L-format kök - perfekt för de tapasstunderna hela dagen. Njut av det naturliga solljuset med de stora skjutdörrarna fram som ger massor av ljus inuti. På baksidan finns ett familjebadrum med handfat, toalett och dusch och 2 generösa sovrum - det stora sovrummet har eget badrum. Båda sovrummen har tillgång till den bakre uteplatsen. Takvåningsmodellerna har en trappa som leder dig till översta våningsområdet med stor kaklad privat terrass, med entrédörr till fastigheten. Liksom bottenvåningen modeller en generös öppen planlösning vardagsrum / matplats med det stora L-formade köket - 2 sovrum på baksidan (master med badrum). Tillgång till privata taksolarium framifrån. Endast 8 tillgängliga i fas I - Alla njuter av en gemensam trädgård med pool. Som en bonus finns 8 förrådsrum som extra - perfekt för att förvara cyklar, solstolar etc.

Takvåning från: 161.950 €


San Pedro del Pinatar ligger på Mar Menor, den naturliga lagunen skapad av La Manga-remsan, vid Medelhavet Costa Calida, vid norra gränsen till Murcia och Alicante. Staden är en fiskehamn, liksom en magnat för turism. Det finns några helt fantastiska stränder. Kör ut till sanddynerna i Playa de la Torre Derribada och Llana-stranden, där det finns en sporthamn och en restaurang. Härifrån är utsikten över de avlägsna bergen, Medelhavet och Mar Menor och La Manga utmärkt. Stanna till tidigt på kvällen för att njuta av den fantastiska solnedgången. Staden i sig har utmärkta sportanläggningar inklusive tennis och paddla. Hyra en cykel och njut av det lokala landskapet när du slövar lätt på de platta tysta vägarna. Löpare och vandrare kommer att njuta av strandpromenaden och stränderna för sin valda aktivitet. San Pedro del Pinatars centrum har gott om butiker, butiker och banker. Det finns flera barer i stan som är livliga till de tidiga timmarna. Det finns också flera diskotek för unga och unga. Det finns också många lokala restauranger som erbjuder regionens fina rätter tillsammans med ett antal platser som erbjuder internationell mat. Slätten i Murcia är oerhört bördig och producerar ett stort utbud av färsk frukt och grönsaker, som utgör basingredienserna i regionens kök.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 125.441 GBP
  • Ryska rubeln: 12.554.497 RUB
  • Schweiziska franc: 160.631 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.117.467 CNY
  • Dollar: 173.107 USD
  • Svenska kronor: 1.492.321 SEK
  • Den norska kronan: 1.487.252 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder