Lyxiga villor i Quesada - Alicante Spanien · Costa Blanca Syd · Rojales · Ciudad Quesada

HH-LM-YUZU-ROMERO 136m2 341m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 136m2
Tomt: 341m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Avstånd till strand: 5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 3,8 Km.
Öppen Planlösning
Golvvärme
Terrace
Parking: Off road
Garden: Beautiful landscaped
Air Conditioning Pre-installed
Fenced plot
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - Privat pool - Privat parkering - trädgård - terrasser 


Beläget i en privilegierad miljö omgiven av naturskyddade områden där du har möjlighet att njuta av naturens harmoni. Utan att behöva ge upp de främsta tjänsterna och bekvämligheterna som ligger bekvämt inom gångavstånd från dessa bostadshus i ett komplex av endast 10 fristående villor.

Modernt och sofistikerat med en ungdomlig kant, dessa villor är inslagna i ljus och komfort. Mycket ljusinsläpp med en sublim arkitektonisk balans utan att förlora sin funktionalitet. Dessa villor kommer att återspegla personligheten och smaken hos de som är vana vid det bästa inom kvalitetsdesign, finish och livsstil. Det är ambitionen att ta andan iväg varje gång du ser solnedgången från din utsökta terrass.

Tillval av takterrass och källare finns tillgängliga.


Ciudad Quesada är en ovanlig stad eftersom den inte existerade förrän i början av 1970-talet när en spansk entreprenör, Justo Quesada Samper, bestämde sig för att starta sin egen stad. Urbaniseringen växte och slutligen blev den accepterad som en riktig spansk stad. Ciudad Quesada är en populär plats där många människor bor hela året runt. Det har gott om affärer, barer och restauranger. Det har också en golfbana och vattenpark så det har sina egna unika attraktioner.

Golf i Ciudad Quesada - Ciudad Quesada har egen golfbana som heter La Marquesa golf och country club. Också i närheten av Ciudad Quesada finns La Finca golf, Royal Campoamor golf och Las Ramblas golf.

Stränder i Ciudad Quesada - Det finns inga stränder faktiskt i Ciudad Quesada eftersom det är något inlands men det finns många utmärkta stränder i närheten. Närmaste stränder ligger vid Guardamar del Segura, La Mata (även känd som Torrelamata) och Torrevieja.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 376.315 GBP
  • Ryska rubeln: 36.772.471 RUB
  • Schweiziska franc: 441.208 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.253.179 CNY
  • Dollar: 478.846 USD
  • Svenska kronor: 4.275.211 SEK
  • Den norska kronan: 4.502.511 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty