Lyxvilla vid Villamartin Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · Villamartin

HH-EMC-RPF-14-3903 75m2 450m2 4 3 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 75m2
Tomt: 450m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1989
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
A/C
Pool
Öppen Planlösning
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 3 badrum - trädgård - privat pool - parkering


På bottenvåningen finns 2 sovrum, ett badrum, ett stort vardagsrum och ett öppet kök. Möblerna ger ett rustikt och trevligt utseende till detta rum; På terrassen framför kan du njuta av de första solstrålarna från morgon till natt; ett perfekt utrymme att dela med vänner och familj.

Den första våningen har 2 sovrum, ett badrum och ett solarium på 21 m2. Trädgården har lätt underhåll. Den privata poolen är perfekt för ett dopp, även på vintern. Parkeringen i egen tomt kan stängas senare för att användas som ett lager eller för att lagra bilen (förvandla den till ett slutet garage som andra grannar har gjort).

Några extrafunktioner för att markera: Södra orientering, utökad terrass, privat pool, mycket ljus, kökskvalitet, inbyggda garderober, TV med parabol, WIFI, bland andra.


Villa martin är ett snabbt växande turistmål som ligger på den södra Costa Blanca, strax väster om Torrevieja. Villa Martin har vuxit snabbt under de senaste åren med många britter och andra nordeuropéer som bosatt sig här för sina fina omgivningar och närhet till allt.  Även om Villa Martin är något inåt landet är det inte långt från kusten med sina många fina stränder. Villa Martin Plaza är definitivt värt att umgås på. Detta är en kvadrat med ett svartvitt schackbrädsmönster omgivet av affärer, barer, kaféer, banker och flertalet trevliga restauranger. I sommarhettan blir det ofta dans sent in på nätterna. 

Många turister kommer till Villamartin eftersom det är nära till tre mästerskapsbanor - Campoamor, Las Ramblas Golf och Villa Martin Golf


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 255.352 GBP
  • Ryska rubeln: 20.892.254 RUB
  • Schweiziska franc: 324.412 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.308.965 CNY
  • Dollar: 325.238 USD
  • Svenska kronor: 3.196.561 SEK
  • Den norska kronan: 2.993.218 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty