Exklusiva villor i prestigefyllda Sotogrande Spanien · Costa del Sol · Sotogrande · Club de Golf La Canada

HH-BROME-FINCA-22B 200m2 3 3 1 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 200m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Söder
Balkong: 54 m2
Takterrass: 61 m2
Avstånd till strand: 5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 112 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Våning : 0
Köksutrustning
Automatisk port
Tennis
Dubbelglas
Sydlig
Fitness Club
GYM
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Utsikt över golfbana
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3.5 badrum - golf i frontlinjen - lyxig nybyggnad - golfutsikt - terrass - trädgård - havsutsikt - dubbelgarage - pool - gym - paddelbanor - 24 timmars säkerhet - utrustat kök


Lyxvillor, med utsikt över Golf och Medelhavet, i den eftertraktade adressen till Sotogrande. Koppla av och njut av en av de många fritidsaktiviteterna på plats, ett paddelspel, ett träningspass i det toppmoderna gymnasiet eller bara koppla av vid poolen. Design går hand i hand med komfort och bekvämlighet. Detaljerna i konstruktionen, både i utvecklingen och bostäderna, är utformade speciellt för att göra ditt liv enklare. Vi förutser dina behov så att allt du behöver göra är att njuta.


Denna vackra golffastighet ligger i Sotogrande, det mest prestigefyllda privata bostadsområdet i Spanien och en exklusiv destination för den mest kräsna klienten. Beläget vid Medelhavskusten, i kommunen San Roque (Cádiz), gränsar detta exklusiva bostadsområde till naturparken Los Alcornocales och mynningen av floden Guadiaro. Tack vare sitt läge, perfekt kommunicerat, är det möjligt att njuta av privilegierat väder tillsammans med ett brett utbud av dynamiska fritidsaktiviteter att välja mellan. Marina- och yachtklubben, restauranger, butiker, golfbanor och många andra idrottsanläggningar är bara några av de möjligheter Sotogrande har att erbjuda. Natur, lugn, avskildhet, sport och exklusivitet. Sammanfattningsvis en plats där man kan få ut det mesta av varje ögonblick, varje dag. Sotogrande är unikt i Spanien. Varje funktion ner i minsta detalj inbjuder dig att njuta av din semester, koppla av och promenera längs stränderna. Bara här är det möjligt att välja mellan sju olika golfbanor, var och en utformad för att uppfylla de högsta professionella kraven. Segling och polo är också två av de andra alternativen Sotogrande har att erbjuda.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 629.939 GBP
  • Ryska rubeln: 64.142.618 RUB
  • Schweiziska franc: 796.357 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.681.444 CNY
  • Dollar: 888.702 USD
  • Svenska kronor: 7.352.195 SEK
  • Den norska kronan: 7.381.614 NOK

360 view