Exklusiva radhus i MIjas Costa Spanien · Costa del Sol · Mijas Costa

HH-BROME-EDEN-64 118m2 26m2 3 2 1 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 118m2
Tomt: 26m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Balkong: 26 m2
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 31 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 700 Meter
Larmsystem
Havsutsikt
Air Condition
Förråd
Öppen Planlösning
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2,5 badrum - terrasser - trädgård - SPA - pooler - Gym - Utsikt över golf - Havsutsikt


En unik utveckling av exklusiva hus med tre och fyra sovrum med spektakulär havsutsikt, modern arkitektonisk stil och den senaste tekniken i hemmet. Dessa lyxiga fastigheter erbjuder välfördelade inre utrymmen där vardagsrum, matplats och fullt utrustat kök med frukostbar smälter in i ett bostadsområde som maximerar utsikten från överdimensionerade dörrar och fönster i tre storlekar. Anslutningen mellan yttre och inre rymden är sömlös med generösa täckta och avslöjade terrasser - det perfekta stället att koppla av och njuta av utsikten över golfbanan eller den sydvästra kusten mot Medelhavet. Var och en av bostäderna är färdigställda till en mycket hög standard som passar en egendom i denna kaliber med porslingolv och neutrala toner och strukturer genom att låta ägaren anpassa utrymmet för att skapa en perfekt livsmiljö. Rymliga sovrum gynnas av inbyggda garderober med master-sviten med en klädkammare och vackert badrum. Utanför välskötta trädgårdar omsluter en privat pool i vissa fastigheter - ett ställe att kyla ner efter en omgång tennis eller en dag på golfbanan.


Beläget på en av naturens mest inspirerande platser vid kusten i södra Spanien med utsikt över den berömda golfbanan El Chaparral, är det ett paradis som väntar på att bli upptäckt. Denna exklusiva utväg tjänar till att skapa balans mellan ditt sinne, kropp och ande under den lilla Medelhavssolen som omfattar det lyxiga konceptet av resort-stil bo där alla dina behov tillgodoses. Ligger vid Medelhavskusten på Costa del Sol, länge älskad av kräsna köpare för en mängd utomhusaktiviteter som kan avnjutas, idealiskt beläget nära några av Spaniens vackra vita sandstränder och gränsar till El Chaparral Golf & Country Club. Dessutom ligger den populära staden La Cala några minuters bilresa bort känd för sina fina restauranger och stränder med blå flagg. Denna eleganta utveckling ligger i en framträdande position med moderna arkitektoniska linjer som smälter naturligt in i miljön. Områdets fantastiska stränder ligger inom gångavstånd, vilket gör detta till den perfekta platsen för att njuta av alla aspekter av lyxboende på Costa del Sol med hälsoklubb, spa och en exklusiv conciergeservice för att säkerställa att alla dina behov tillgodoses.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 420.288 GBP
  • Ryska rubeln: 420.288 RUB
  • Schweiziska franc: 493.528 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.453.422 CNY
  • Dollar: 515.676 USD
  • Svenska kronor: 5.240.060 SEK
  • Den norska kronan: 5.112.905 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty