Renoverat Duplex med havsutsikt - La Mata Spanien · Alicante (Costa Blanca) · Torrevieja · La Mata

HH-EMC-IMA-LB14 85m2 2 1 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 85m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1990
Orientering: Nordost
Balkong: 8 m2
Takterrass: 25 m2
Avstånd till strand: 150 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 8 Km.
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Ingen Hiss!
Suma/IBI/år år: 235
Föreningsavgifter/ år år: 300
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - terrass - takterrass - pool - havsutsikt - nära stranden 


Magnifika duplex på första våningen totalrenoverad med alla extrafunktioner. Huset har 2 ljusa sovrum med inbyggda garderober och ett badrum med dusch. Tidigare fanns det 2 badrum, men ett av dem togs bort för att utöka vardagsrummet och köket. Från terrassen har du utsikt över den underbara stranden, liksom från solariet, perfekt för att njuta av det att vara med vänner eller familj. Huset ligger bara 150 meter från en av de bästa stränderna på hela Costa Blanca. Denna bostad har en stor gemensam pool där du kan njuta av ett trevligt bad under de hetaste dagarna på året med total sinnesfrid. Nära till alla nödvändiga tjänster, till exempel stormarknader, butiker, busshållplats och bara 300 meter från fantastiska Plaza de La Mata, där du kan njuta av alla typer av mat i restaurangerna, som sitter på sina fantastiska soliga terrasser. Vänta inte längre och kom för att besöka denna underbara egendom.


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lugn problem samt reumatism.

Tack vare att staden är belägen mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära badstränder som La Mata stranden i norr till Punta Prima i söder. Det är en livfull och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangutbud.

Playa La Mata Ligger ca 3 km norrut från centrala Torrevieja och är den största stranden i området som sträcker sig 1.5 km och har fullt av aktiviteter, restauranger och nattliv.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 126.033 GBP
  • Ryska rubeln: 10.973.980 RUB
  • Schweiziska franc: 149.973 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.111.589 CNY
  • Dollar: 155.793 USD
  • Svenska kronor: 1.467.131 SEK
  • Den norska kronan: 1.509.241 NOK

Suma/IBI

235 €

300 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty