Modern Lyxvilla i Orihuela Costa Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Campoamor

HH-AY-DELUXE-MARTA 197m2 500m2 4 3 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 197m2
Tomt: 500m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Takterrass: 58 m2
Avstånd till strand: 600 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Våning : 2
Air Condition
Trädgård
Förråd
Privat Takterrass
Pool
Öppen Planlösning
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Nära strand
Smart Home System
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Larmsystem
Grönområden
Havsutsikt
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 3 badrum - lyxigt nybyggnad - nära stranden - privat pool - takterrass - trädgård - öppen planlösning - bra läge - stor tomt 


En utveckling för kunder med hög standard finns i Dehesa de Campoamor. Förutom Aguamarina- och la Glea-stränderna hittar du alla bekvämligheter du behöver för det dagliga livet inom räckhåll. Det är ett idealiskt val för semestrar med lugna blå vatten. Det är ett komplex av oberoende villor med 500m2 tomter, alla med pooler och privata trädgårdar. Med val av mönster kan kunderna välja den villa som bäst passar deras behov och anpassa den efter deras smak med hjälp av kvalificerade arkitekter. Villan ligger mycket nära alla tjänster, kustområdet och stränderna cirka 5 minuter, med shoppingcentret ZENIA bara 10 minuter, ett privilegierat läge där du kan njuta av allt inom räckhåll. Husen är utvecklade på en enda våning, med en konstruerad yta på 197 m2 och en tomt på 500m2. Modellen har 4 sovrum, 3 badrum, amerikanskt kök, stor öppen matsal och en stor terrass och takterrass.


Orihuela Costa är en kustregion som ligger på Costa Blanca i provinsen Alicante. Det ligger nära gränsen till Murcia, nära La Manga och den vackra Mar Menor. Regionen täcker flera badorter inklusive Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor och Mil Palmeras. Orihuela Costa är ett perfekt resmål för dem som letar efter en familjesemester på stranden, med 16 kilometer varierad kustlinje. Det är också ett utmärkt val för golfsemestrar; i själva verket är Orihuela Costa välutrustad för alla behov, med massor av bekvämligheter, faciliteter och fritidsattraktioner. 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen klimatet i området som ett av de mest rättvisa i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan den skryta med 325 soliga dagar varje år, vilket gör den till en idealisk destination året runt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 767.579 GBP
  • Ryska rubeln: 767.579 RUB
  • Schweiziska franc: 930.289 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.392.386 CNY
  • Dollar: 957.166 USD
  • Svenska kronor: 9.494.283 SEK
  • Den norska kronan: 9.286.597 NOK

Hansson & Hertzell Realty