Lägenhet med 2 sovrum - Playa Flamenca Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · Playa Flamenca

HH-AW-CE-141039B 70m2 2 1 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 70m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2003
Orientering: Sydöst
Balkong: 15 m2
Avstånd till strand: 800 Meter
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 3,8 Km.
Våning : 0
A/C
Tvättrum
Bottenplan
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - möblerad - gemensam pool - 800 m från stranden - nära till alla tjänster - terrass på sydost


Playa Flamenca urbanisering med gemensam pool. Lugnt område, perfekt för en semester och bo året runt, eftersom det ligger nära alla tjänster och stränder. Lägenheten har 70 m2 byggd fördelad i 2 stora sovrum med inbyggda garderober, 1 badrum, kök med tvättstuga och vardagsrum. Möblerad stor terrass med utsidan av 15 m2. Mindre än 1 km från stränderna. Du kan gå till stranden med en promenad eller gå till köpcentret med många platser att tillbringa trevliga stunder. Det är också 2 minuter med bil från köpcentret Zenia Boulevard och 5 minuter från Torrevieja.


Playa Flamenca är ett lugnt bostadsområde, icke-kommersiellt, men nära alla nödvändiga semesterorter, golf, tennis, vattensporter, vattenparker och gokart, tilltalar orten också de som älskar att åka på kulturella semestrar, eller de som vill hyra en båt, för de som vill spela golf eller ha en rolig semester med familj och barn i solen. Det finns en internationell skola i området som är mycket uppskattad bland fastboende och varje lördag, året runt, är det en stor och mysig marknad som lockar flera besökare, just på grund av det fasta utbudet och trevliga stallhållare. Vattensporter är mycket populära här, naturligtvis kan du hyra det mest om du inte äger surfbrädan själv. Kanske du vill hyra en båt under dagen? Det är fullt möjligt här. Den fantastiska palmkantade strandpromenaden är en idealisk plats att gå på kvällspromenad. Aktiviteter som kan avnjutas i Playa Flamenca inkluderar tennis, vattensporter, ridning och fiske.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 70.759 GBP
  • Ryska rubeln: 6.917.135 RUB
  • Schweiziska franc: 84.501 CHF
  • Kinesiska yuan: 621.146 CNY
  • Dollar: 87.477 USD
  • Svenska kronor: 874.835 SEK
  • Den norska kronan: 901.367 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder