Stor studio totalrenoverad - Playa Los Locos Spanien · Alicante (Costa Blanca) · Torrevieja · Playa Los Locos

HH-AW-ALMA-AIE00065 40m2 1
Sovrum: 0
Badrum: 1
Byggd: 40m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1991
Orientering: öster
Avstånd till strand: 350 Meter
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Våning : 4
A/C
Tvättrum
Möblerat
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

1 vardagsrum - 1 badrum - renoverat - utrustat - billig fastighet - 350 m från stranden - fantastiskt område


Vacker studio totalrenoverad med stor smak i modern stil. Utrustat kök, helt nytt och komplett med rostfria vitvaror. Trägolv i hela huset, släta väggar, belysning med låg förbrukning, anpassade skåp i badrummet och vardagsrummet, med installation av en TV inuti, ett larmsystem och en säkerhetsdörr. Badrummet är helt renoverat, vilket gör det bästa av alla utrymmen. Vardagsrummet har ett stort fönster mot öster. Ligger 350 meter från Los Locos Beach, mindre än 4 minuters promenad och nära all service.


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lung problem samt reumatism. Tack vare att staden är belägen mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära badstränder som La Mata stranden i norr till Punta Prima i söder. Det är en livfull och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangutbud.

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 43.258 GBP
  • Ryska rubeln: 3.850.334 RUB
  • Schweiziska franc: 50.990 CHF
  • Kinesiska yuan: 380.688 CNY
  • Dollar: 53.875 USD
  • Svenska kronor: 502.632 SEK
  • Den norska kronan: 512.520 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty