Lyxig ny villa med stor tomt i Denia Spanien · Costa Blanca Nord · Denia · Tossal Gross

HH-ASA-TOSSAL-VILLA-5 171m2 387m2 4 3 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 171m2
Tomt: 387m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 80 m2
Avstånd till strand: 1.5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 100 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 7 Km.
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Nära strand
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Larmsystem
Grönområden
Air Condition
Terrass
Förråd
Trädgård
Pool
Privat Takterrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum  - 3 badrum - stor tomt - privat pool - modern design - 80m2 terrass - nära stranden - utmärkt läge - parkeringsplats - anpassning


Detta är ett fantastiskt unikt bostadskomplex med nya villor belägna i ett av de bästa områdena i Dénia el Montgó, med vacker utsikt över det imponerande slottet Denia. Det tar andetaget bort. Som alltid vid Spaniens kust är blå flaggade stränder alltid bara en kort bit bort. Härliga rymliga tomter från 390 m2 till 580 m2. Byggnaderna själva är 170 till 200 m2. Tre till fyra sovrum samt tre badrum. En underbar terrass 80 m2 som är en underbar plats att maximera den upplevelse du har drömt om. Livet i Spanien lever utanför på grund av den otroliga mängden solsken vi har här. Naturligtvis är mittstycket i varje lyxhem din helt egen privata pool. Det finns gott om parkeringsplatser för två bilar. Villorna är otroligt moderna och designade för alla dina behov inuti. Men du har en unik möjlighet att anpassa ditt drömhus. De är byggda på begäran när försäljningsavtalet har undertecknats. 


Denia är en härlig kosmopolitisk stad som ligger längs Medelhavskusten, där solen lyser nästan hela året. Dess klimat med milda temperaturer och dess 20 km sandstränder och steniga vikar gör Denia till en idealisk plats för familjesemester. Beläget 110 kilometer från Alicante flygplats, (cirka 1 timme 20 minuter) och 95 km från staden Valencia. Staden vetter mot nordost, med utsikt över havet mot de baleariska öarna. Denia har en sofistikerad infrastruktur, med en småbåtshamn som erbjuder 546 förtöjningar och ett komplett utbud av tjänster. Denia har nästan tjugo kilometer kustlinje. Norr om staden finns stränder med fin sand och grunt vatten, som Les Marines, Lalmadrava, Les Deveses, Les Bovetes och els Palmars. I söder ligger en serie små vikar längs den klippiga kusten, känd som Les Rotes, som är ett paradis för fiskare och dykare.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 475.996 GBP
  • Ryska rubeln: 50.160.627 RUB
  • Schweiziska franc: 594.453 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.145.496 CNY
  • Dollar: 652.479 USD
  • Svenska kronor: 5.852.988 SEK
  • Den norska kronan: 5.692.191 NOK

Hansson & Hertzell Realty