Modern Designer Villa i Moraria Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-FE-20029 352m2 915m2 3 4 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 4
Byggd: 352m2
Tomt: 915m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 3,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 88 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2,5 Km.
Våning : 0
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Havsutsikt
Terrass
Förråd
Trädgård
Pool
Privat Takterrass
Öppen Planlösning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - nära stranden - 915 kvm tomt - Havsutsikt - Modern - Öppen planlösning - privat pool - takterrass - valfri jacuzzi


Villan ligger i ett privilegierat område i staden - Benimeit, omgivet av grönska och vackra platser för familjevandringar. Den har sina egna grönområden, pool, terrass, takterrass, förråd och tvättstuga. Tack vare sitt fördelaktiga läge erbjuder den underbar utsikt, inklusive Medelhavsutsikten som kan avnjutas från takterrassen. Belägen på en tomt på 915 m2 och är fördelad i 2 plan. Den övre nivån är bostadsområde och den nedre är avsatt för ett garage. Villan består av ett rymligt och ljust vardagsrum, kök med öppen planlösning, tre sovrum och tre badrum. Varje sovrum har en inbyggd garderob. Ett av sovrummen är sovrummet med eget badrum och tillgång till terrassen, som ligger bredvid en stor rektangulär pool och grön relaxavdelning, där du kan njuta av sorglös tid medan du läser en bok och solar. Tack vare Climalits panoramafönster har villan mycket solljus och gör det möjligt att njuta av vacker utsikt ut genom fönstren. En viktig del av det arkitektoniska projektet är poolen som ligger precis framför huset och omgiven av en stor terrass där du kan gå upp till takterrassen. Villan är utrustad med förinstallation av luftkonditioneringskanaler med värmepumpar. Fasaden är färdig med naturligt trä, som ett inslag av inredning, som följer den harmoniska linjen i de ljusa färgerna där villan är gjord. Det bör också noteras att det i detta skede av utvecklingen finns möjligheten att välja olika tillbehör, såsom bastu, jacuzzi, fruktträdgård och andra.


Närmare centrum finns stora livsmedelsbutiker, skola, sjukhus, yachtklubb, golfbanor och olika rekreations- och nöjesområden, både för barn och vuxna. Det finns också många kaféer och restauranger där du kan njuta av de färskaste fisk- och skaldjursrätterna, bekanta dig med medelhavsinspirerade rätter, smaka på de bästa spanska vinerna och njuta av atmosfären i livsstilen vid havet. Nära Benimeit-området ligger de bästa stränderna i regionen. Dessa är vikar med gröna kullar och turkosvatten, breda stränder med blå flaggor, fullt utrustade för familjer med barn och vilda stränder med klippor, där du kan njuta av snorkling, spjutfiske eller andra vattenaktiviteter som ger dig mycket roligt! Moraira är en juvel i Costa Blancas krona.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 576.200 GBP
  • Ryska rubeln: 57.667.815 RUB
  • Schweiziska franc: 737.843 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.132.970 CNY
  • Dollar: 795.150 USD
  • Svenska kronor: 6.854.828 SEK
  • Den norska kronan: 6.831.540 NOK

Hansson & Hertzell Realty