Modern Designer Villa i Moraria Spanien · Costa Blanca Nord · Moraira

HH-FE-20029 352m2 915m2 3 4 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 4
Byggd: 352m2
Tomt: 915m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Utsikt över berg
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Havsutsikt
Pool
Öppen Planlösning
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 4 badrum - tomt på 915 kvm! - Havsutsikt - Modernt - Öppen planlösning - Pool - Nära till stranden

Villan är under uppbyggnad just nu, belägen på en tomt på 915 m2 och är fördelad i 2 våningar. Den övre nivån är bostadsområde, och den nedre är avsatt för ett garage. Det har sina egna grönområden, pool, terrass, solarium, förvaring och tvättstuga. Villan är utformad med den mest fördelaktiga användningen av varje meter. Konstruktionsstorleken är 352 kvadratmeter. Villan består av ett rymligt och ljust vardagsrum, öppet kök, tre sovrum och tre badrum. Varje sovrum har en monterad garderob. Ett av sovrummen är sovrummet med eget badrum och tillgång till terrassen, som ligger bredvid en stor rektangulär pool och ett grönt avkopplingsområde, där du kan njuta av sorglös tid när du läser en bok och solar.

Villan ligger i ett privilegierat område i staden - Benimeit, omgiven av grönska och vackra platser för familjevandringar. Tack vare dess fördelaktiga läge erbjuder den underbara vyer, inklusive utsikt över Medelhavet som du kan njuta av från solariet.

Tack vare Climalit panoramafönster, har villan mycket solljus och gör det möjligt att njuta av vacker utsikt ut genom fönstren. En viktig del av det arkitektoniska projektet är poolen som ligger precis framför huset och omgiven av en stor terrass där du kan gå upp till solariet.

En viktig fördel är användningen av material av högsta kvalitet under konstruktionen. Villan är utrustad med förinstallation av luftkonditioneringskanaler med värmepumpar. Fasaden är avslutad med naturligt trä, som inredning, som följer den harmoniska linjen i de ljusa färgerna i villan. Det bör också noteras att det i detta stadie av utvecklingen finns möjligheten att välja olika tillbehör, såsom bastu, jacuzzi, fruktträdgård och andra.

Närmare centrum ligger stora mataffärer, skola, sjukhus, yachtklubb, golfbanor och olika rekreations- och nöjesområden, både för barn och vuxna. Det finns också många kaféer och restauranger där du kan njuta av den färskaste skaldjur, bekanta dig med medelhavsmat, smaka de bästa spanska vinerna och njuta av livsstilen vid havet!

Nära Benimeit-området finns de bästa stränderna i regionen! Dessa är vikar med gröna kullar och turkosvatten, breda stränder med blå flaggor, fullt utrustade för familjer med barn och vilda stränder med klippor, där du kan njuta av snorkling, spearfishing eller andra vattenaktiviteter som kommer att ge dig massor av kul!

Moraira är en juvel i kronan på Costa Blanca. Missa inte din chans att köpa en fastighet på denna underbara plats till de mest gynnsamma villkoren! Bygg ditt drömhus med oss!

Kontakta oss för mer information.

Priset är 675 000 euro.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 621.664 GBP
  • Ryska rubeln: 54.081.773 RUB
  • Schweiziska franc: 755.187 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.584.256 CNY
  • Dollar: 787.435 USD
  • Svenska kronor: 7.245.375 SEK
  • Den norska kronan: 7.325.509 NOK

Hansson & Hertzell Realty