Vacker lägenhet i Benidorm Spanien · Costa Blanca Nord · Benidorm

HH-AW-C21B-C21-100-00089 62m2 2 1 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 62m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 52 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Utsikt över berg
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Grönområden
Havsutsikt
Förråd
Garage
Tvättrum
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - underjordisk parkering - gemensam pool - bra läge - förråd - hiss - möblerad - nära stranden


Vi presenterar den här lägenheten till salu i Benidorm, i ett område omgiven av alla tjänster. Huset har två sovrum, ett badrum och en toalett, ett delvis utrustat oberoende kök. Det har också en inomhusparkering och ett rymligt förråd ingår i priset. Urbaniseringen har en gemensam pool och gröna områden. Det utmärkta läget gör att du kan hitta mycket nära alla tjänster du kan behöva i din dagliga dag, till exempel: restauranger, kaféer, hälsocenter, stormarknader, apotek och köpcentrum och stranden.


I centrum av La Marina Baixa-regionen, är den populära spanska orten Benidorm, en av de viktigaste turistmålen längs Costa Blanca. Dess utmärkta stränder, ett brett utbud av boende, restauranger och många fritidsaktiviteter gör att det är en hit med turister från hela Spanien och norra Europa. Benidorm erbjuder oändliga möjligheter: från att ta en promenad längs strandpromenaden, simma i det kristallklara vattnet, vattensporter, en båttur till ön Tabarca eller vandra genom Benidorms historiska kvarter, ligger på en odling, ligger gamla stan i stor kontrast till de stora avenyerna i den största turiststaden. Det finns många mästerskapsbanor i och runt Benidorm som erbjuder en bra utmaning för både seriösa och avslappnade golfare. Benidorm är vad du vill att det ska vara: full av kul, med ett fantastiskt nattliv, men ger också lugn och ro med sina charmiga trädgårdar och avskilda vikar. Verkligen en plats med något för alla, det är inte konstigt att det är så populärt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 116.282 GBP
  • Ryska rubeln: 10.116.015 RUB
  • Schweiziska franc: 141.258 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.044.537 CNY
  • Dollar: 147.290 USD
  • Svenska kronor: 1.355.250 SEK
  • Den norska kronan: 1.370.239 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty