Nybyggda villor - Torre De La Horadada Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada · Torre de la Horadada

HH-GCC-MARINA6-92C 72m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 72m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 88 m2
Takterrass: 72 m2
Avstånd till strand: 750 Km.
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Ingen Hiss!
Sydlig
Fitness Club
GYM
Grönområden
A/C
Öppen Planlösning
Golvvärme
Tvättrum
Bottenplan
Gemensam Pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - gemensam pool - trädgård - bastu - gym - stor takterrass - söder - lyxig nybyggnad - nära havet - nära golf


Vi presenterar dig stolt över dessa vackra fristående villor i Torre De la Horadada. Villan består av 3 sovrum och 2 badrum, men 2/2 alternativ finns också. Fastigheten innehåller 72m2 byggnad, med en terrass på 88m2 och en takterrass på ytterligare 72m2. Med sin södra orientering och bara 750 meter till havet är det den perfekta soliga fastigheten. Du får en gemensam pool, parkering på tomten, gemensam trädgård, gym och till och med bastu. Fastigheten har stora extrautrustningar som elektriska fönsterluckor, golvvärme och vitvaror.


Torre de la Horadada är en kustort på södra Costa Blanca med några fina sandstränder som är perfekta för familjer med barn som har kommit att spendera sin sommarlov. Det finns två flygplatser nära Torre de la Horadada som är Alicante och Murcia. Torre de la Horadada är också en av de vackraste i de södra orterna med attraktiva kust- och strandpromenader samt ett karismatiskt vakttorn från tidpunkten då pirater seglade dessa hav, många sandstränder, soligt väder och en härlig marina med massor av förtöjningsutrymme. Gamla stan har ett torg och en kyrka. Du hittar att det finns en kemist, bank, tre stormarknader och ett bra urval av restauranger som erbjuder tapas, spansk mat, havsmat och vissa internationella rätter. Keen golfare kommer att finna att det finns ganska många kända och populära golfbanor i området inklusive Las Ramblas, Villamrartin, Campoamor, Campoverde och Lo Romero.

 Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 209.308 GBP
  • Ryska rubeln: 18.208.827 RUB
  • Schweiziska franc: 254.264 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.880.167 CNY
  • Dollar: 265.122 USD
  • Svenska kronor: 2.439.450 SEK
  • Den norska kronan: 2.466.430 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder