Takvåning vid havet - Mascarat Altea Spanien · Costa Blanca Nord · Altea

HH-AW-RMXMAS-3009-27077 147m2 2 3 gemenskap Frivillig
Sovrum: 2
Badrum: 3
Byggd: 147m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 72 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Våning : 3
Utsikt över berg
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Tennis
Valfritt garage
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
A/C
Förråd
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Föreningsavgifter/ år år: 100
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 3 badrum - trädgårdar - 3 gemensamma pooler - tennisbana - 100 m till havet - säker urbanisering - takvåning - nära hamnen - vacker utsikt - luftkonditionering - hiss - söder


Vi hittar denna magnifika takvåning i den magnifika urbaniseringen i Mascarat, omgiven som en helhet av stora noggrant underhållna trädgårdsområden, perfekt skyddade för din säkerhet och din familj. Denna enklav är unik för din vila, den gör att vi kan koppla av, men samtidigt kan vi underhålla oss perfekt genom att ta ett dopp i någon av dess tre pooler. Vi kan också spela en paddletennis med deras och naturligtvis gå till den stora hamnen i Luis Campomanes, allt utan att behöva ta bilen. Där i hamnen hittar vi en mängd olika affärer, restauranger, pizzeriaer och naturligtvis ta en promenad med båt genom viken. På natten har terrassen en fantastisk utsikt där du kan ta en drink innan du lägger dig.


Altea är utan tvekan en av de mest charmiga städerna som finns på Spaniens "White Coast", beläget i regionen Alicante på Costa Blanca. Staden ligger bara 11 kilometer norr om Benidorm, men ändå är de två orterna världsdelade. Altea liknar andra städer på Costa Blanca eftersom det har en ny och en gammal stadsdel. Det gamla avsnittet ligger på toppen av en kulle där du hittar riktigt spektakulär utsikt. Denna stad är en semesterort för den som kommer att fängslas av dess medeltida kullerstensgator, dess bildbok gamla kvarter och läckerheter i dess palmkantade strandpromenaden. Altea har ett privilegierat läge och ett utmärkt milt klimat, med en genomsnittlig året runt temperatur på 18-20 ° C.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 212.886 GBP
  • Ryska rubeln: 18.520.089 RUB
  • Schweiziska franc: 258.611 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.912.306 CNY
  • Dollar: 269.654 USD
  • Svenska kronor: 2.481.150 SEK
  • Den norska kronan: 2.508.591 NOK

100 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty