Underbart renoverat hus vid hamnen - Altea Spanien · Costa Blanca Nord · Altea

HH-AW-C21BEA-C21-100-00056 96m2 3 2
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 96m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 62 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 7 Km.
Våning : 1
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Sydlig
Grönområden
Terrass
renoverat
Tvättrum
Möblerat
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - renoverat - möblerat och utrustat - 200 meter från stranden - nära hamnen - terrass - nära till alla tjänster


Lägenhet totalrenoverad och dekorerad med god smak och detaljer. Denna lägenhet är idealiskt beläget 200 meter från stranden och Maritea hamn i Altea. Det distribueras i 3 dubbelrum utanför rum, ett av dem med eget badrum, ett annat individuellt badrum och ett rymligt vardagsrum med matsal. Det har ett charmigt fullt utrustat amerikansk kök och dess galleri. Ett kort avstånd från Albir, nära alla tjänster som stormarknader, skolor, affärer, barer och restauranger.


Altea är utan tvekan en av de mest charmiga städerna som finns på Spaniens "White Coast", beläget i regionen Alicante på Costa Blanca. Staden ligger bara 11 kilometer norr om Benidorm, men ändå är de två orterna världsdelade. Altea liknar andra städer på Costa Blanca eftersom det har en ny och en gammal stadsdel. Det gamla avsnittet ligger på toppen av en kulle där du hittar riktigt spektakulär utsikt. Denna stad är en semesterort för den som kommer att fängslas av dess medeltida kullerstensgator, dess bildbok gamla kvarter och läckerheter i dess palmkantade strandpromenaden. Altea har ett privilegierat läge och ett utmärkt milt klimat, med en genomsnittlig året runt temperatur på 18-20 ° C.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 189.185 GBP
  • Ryska rubeln: 16.472.736 RUB
  • Schweiziska franc: 225.120 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.668.576 CNY
  • Dollar: 233.856 USD
  • Svenska kronor: 2.202.270 SEK
  • Den norska kronan: 2.265.480 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty