Lägenhet med havsutsikt - Albir Spanien · Costa Blanca Nord · Albir · Marina Baja

HH-AW-C21BEA-C21-100-00037 72m2 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 72m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: öster
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 62 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Automatisk port
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Havsutsikt
Garage
Tvättrum
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - 200 meter från stranden - havsutsikt - terrass - garage - gemensam pool - säker urbanisering - nära till alla tjänster


Vi erbjuder dig stolt denna dyrbara lägenhet bara ett steg från frontlinjen på den berömda och exklusiva Albirstranden och dess centrum. Detta trevliga hus är redo att flytta in och distribueras i en korridor som leder oss till höger till det oberoende köket och dess glaserade galleri. Fortsätter vi in i det ljusa vardagsrummet med spektakulär utsikt över havet. Terrassen har glaserade med skjutfönster som gör att du kan njuta av den både på vintern och på sommaren. Till vänster om korridoren hittar vi ett första sovrum med inbyggda garderober och en toalett, efter detta, ett badrum med badkar och bidé och slutligen det stora sovrummet med inbyggda garderober och ett fönster från vilket vi uppskatta Medelhavets vackra blå. Denna fastighet har 1 garage i garage som ingår i priset.


Albir ligger precis intill Sierra Helada Natural Park, där vandrare älskar att gå upp till fyren för att njuta av dess spektakulära panorama över bukten Altea och Albir. Två steg från havet där du kan utöva vattensporter och strandpromenaden där gastronomiska erbjudandet är utmärkt. Denna stad är omgiven av alla tjänster som banker, postkontor, stormarknader, restauranger, barer och även den berömda kliniken "SHA Wellness Clinic" . Väl ansluten, med buss- och taxistopp, 6 km från Benidorm och så bara 130 km från staden Valencia, genom motorvägen kommer du till Alicante flygplats "El Altet" på 45 minuter. Tyst och mysigt, detta är det perfekta området för familjesemestrar, äldre människor, par och barn.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 201.888 GBP
  • Ryska rubeln: 17.535.218 RUB
  • Schweiziska franc: 240.368 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.773.090 CNY
  • Dollar: 247.860 USD
  • Svenska kronor: 2.373.300 SEK
  • Den norska kronan: 2.442.443 NOK

360 view