Nybyggda lyxvilla - Benijofar Spanien · Costa Blanca Syd · Benijofar

HH-MED-VELETA-19A 115m2 300m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 115m2
Tomt: 300m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Takterrass: 100 m2
Avstånd till strand: 11 Km.
Avstånd till flygplatsen: 36 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Våning : 0
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Möbelpaket ingår !
Golvvärme
Utsikt över pool
Bottenplan
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Elektriska fönsterluckor
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - 300 m2 tomt - 100m2 takterrass - Ensuite master sovrum - Walk in garderob - 7x3 pool - parkeringsplats - Förråd - Tvättstuga - Fantastisk utsikt - Gångavstånd till bekvämligheter - Dusch och skärmar - Interiör och yttre belysning - Söder


Villas Veleta är ett unikt projekt med 8 otroliga villor bredvid huvudgatorna i staden Benijofar i hjärtat av Costa Blanca. Den exklusiva Villa Veleta är i en egen klass. Dess tomt på 300 kvm med pool och privat garage gör det perfekta huset på Costa Blanca. Villa Veleta är ett 3 sovrum med 2 badrum och ett stort takterrass, förråd och färdig trädgård. När du promenerar genom dessa imponerande egenskaper kommer du att kunna uppskatta höjden på rummen och storleken på altandörrarna, en enorm 2,70 m hög, vilket tillåter ljus och ljusstyrka i hela huset, vilket resulterar i en verklig Medelhavskänsla. Det lyxiga sovrummet har inte bara en stor klädkammare utan också ett unikt badrum med golvvärme. De andra två sovrummen bör inte kasseras eftersom de också är stora i storlek och betraktas också som dubbelrum. Köket, med en original men funktionell och elegant design; den har en stor arbetsyta och ett tvättstuga intill tvättmaskinen och den energibesparande "aerotermiska" varmvattenpannan. I solariet på denna fastighet kan du njuta av den fantastiska utsikten mot Sierra de Callosa-bergen och de omgivande orange lundarna i Vega Baja. Om du letar efter en vacker fastighet, inom gångavstånd från alla bekvämligheter, allt på en nivå med sin egen privata pool, är Villa Veleta platsen för dig.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 297.200 GBP
  • Ryska rubeln: 25.877.884 RUB
  • Schweiziska franc: 353.653 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.621.253 CNY
  • Dollar: 367.377 USD
  • Svenska kronor: 3.459.661 SEK
  • Den norska kronan: 3.558.961 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder