Takvåning i centrum - Alicante Spanien · Costa Blanca Syd · Alicante

HH-AW-AUGUSTIN01 120m2 3 1
Sovrum: 3
Badrum: 1
Byggd: 120m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1960
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1,4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 13 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 8 Km.
A/C
Förråd
Tvättrum
Möblerat
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Ingen Hiss!
Sydlig
Grönområden
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 1 badrum - Syd / öst - 2 terrasser - förråd - 20 min. från flygplatsen - möblerad och utrustad - A / C - utmärkt läge nära alla tjänster


Vi presenterar stolt detta härliga takvåning i centrum av Alicante, bredvid tjurfäktningen. Med sin sydöstra orientering är det den perfekta soliga fastigheten i ljusstaden. Den består av 120m2 bygga över 3 sovrum, 1 badrum, vardagsrum, utrustat kök, 2 terrasser och ett förråd. Takvåningen är i gott skick och redo att flyttas in, med alla möbler och vitvaror som redan finns. De två terrasserna fångar mycket sol, men för ännu mer är det bara en kort promenad till Playa Del Postiguet. Du bor också intill Santa Barbara-slottet, en av Alicantes mest populära platser. Fastigheten har uppdaterad interiör och luftkonditionering. tveka inte att be om en visning eller en online-turné.


Alicante ligger mitt i Costa Blanca och är en av de viktigaste turistmålen på den spanska östkusten. De många golfbanorna, tillsammans med det lugna vattnet i Medelhavet, är en del av vädjan till denna vackra hamnstad, som ligger vid foten av slottet Santa Barbara, ett tyst vittne till de många civilisationer som har bosatt sig här. Det historiska kvarteret, vid foten av denna fästning, döljer ett intressant religiöst och civilt arkitektoniskt arv, inklusive den emblematiska Explanada de España (Spaniens boulevard), ett traditionellt rekreationsområde för de lokala invånarna. Alicante är också ett land med djupt rotade traditioner, såsom morerna och kristna festligheterna och San Juan-natten. När det gäller Alicantes läckra rätter, tar ris den centrala scenen, tillagad på en miljon olika sätt. Alicante erbjuder ett utmärkt val av nattliv året runt, med många barer och diskotek öppna tills de små timmarna på morgonen. Det finns många ställen att äta eller dricka i staden. Den gamla stadskärnan, känd som El Barrio, erbjuder några av de finaste restaurangerna och tapasbarerna och erbjuder både äkta valensianska och internationella rätter.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 112.650 GBP
  • Ryska rubeln: 10.026.913 RUB
  • Schweiziska franc: 132.788 CHF
  • Kinesiska yuan: 991.375 CNY
  • Dollar: 140.300 USD
  • Svenska kronor: 1.308.938 SEK
  • Den norska kronan: 1.334.688 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty