Fantastisk lägenhet i första raden - El Campello Spanien · Costa Blanca Nord · El Campello

HH-AW-RXAE-3437-01935 102m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 102m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 0 Km.
Avstånd till flygplatsen: 28 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 6.4 Km.
Våning : 10
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Övervaknings kameror
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Tennis
Sydlig
GYM
Grönområden
Terrass
Trädgård
Havsutsikt
Garage
Föreningsavgifter/ år år: 100
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - 1: a raden - spektakulär havsutsikt - Sydost - terrass - den bästa urbaniseringen i Campello - gemensam pool - garage ingår - valfritt 2: a garageutrymme - gemensamma trädgårdar - golf - fotboll, basket, tennis och minigolf i urbanisering - möbel


Lägenhet i den attraktiva urbaniseringen Amanecer i El Campello playa. Den består av ett vardagsrum med tillgång till terrassen, kök med galleri, 3 sovrum och 2 badrum, terrass med fantastisk utsikt över havet och på El Campello-stranden, perfekt för att njuta av privilegiet att bo framför havet. Residencial Amanecer, på samma strandpromenad, är den bästa urbaniseringen på hela Campello-kusten planerad med alla typer av lyx som en pool med tropisk dekoration, trädgårdsområden, golfbana, fotbolls- och basketplan, tennis, minigolf, . Säljs med ett garage utrymme ingår i priset. Möjlighet att förvärva ett andra garageutrymme.


El Campello är en modern kustort, som har 23 kilometer lugna, pärlanvita sandstränder. Beläget 14 kilometer norr om Alicante. El Campello ligger vänd mot stranden Lalmadrava och har en vacker naturmiljö med utsikt över stranden och havet och ett bergsbakgrund. Ett fantastiskt klimat och löfte om en semester fylld med lugn och ro. Det har utmärkta väg- och järnvägsförbindelser, med Alicante International Airport bara 35 minuters bilresa bort. Huvudstranden vid El Campello är den vackra breda sandstranden i Muchavista. I närheten finns några charmiga vikar, såsom La Coveta Fuma eller La Venta La Nuza. Med kristallklart vatten och utmärkt året runt väder gör det till en idealisk plats för vattensporter som segling, dykning och vindsurfing. Inom en halvtimmes bilresa från kusten befinner du dig i en fantastisk natur och bergsområde. Landskapet är vackert, prickat med fascinerande bergsbyar, alla med en historia och en historia att berätta. Det finns många internationella restauranger i närheten som erbjuder ett brett urval av olika kök från hela världen. Området är i genomsnitt nästan 3 000 soltimmar varje år och medeltemperaturen överstiger lätt 20 grader. 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen klimatet i området som ett av de mest rättvisa i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan det skryta med 325 soliga dagar varje år vilket gör det till en idealisk destination året runt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 326.453 GBP
  • Ryska rubeln: 28.324.005 RUB
  • Schweiziska franc: 392.610 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.914.402 CNY
  • Dollar: 409.500 USD
  • Svenska kronor: 3.791.861 SEK
  • Den norska kronan: 3.860.147 NOK

100 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty