Toppbungalow i fantastisk urbanisering - Cabo Roig Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Lomas de Cabo Roig

HH-OES-230 51m2 20m2 2 1 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 51m2
Tomt: 20m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2005
Orientering: Sydväst
Balkong: 11 m2
Takterrass: 45 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 1 Km.
Våning : 1
Havsutsikt
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Sydlig
Grönområden
Terrass
Privat Takterrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - privat takterrass - balkong - inglasad terrass - havsutsikt - vackert poolområde - lekplats - grillplats

Vi är glada att presentera denna bungalow på översta våningen i en av de trevligaste urbaniseringarna i Orihuela Costa, med rymliga grönområden och en vacker pool med olika delar samt en barnpool.
I den gemensamma trädgården finns också bordtennisområde och plats för stora grill fester. Lägenheten ligger på första våningen där du har en egen ingång och privat trädgård på 18 kvm. Innan du når lägenheten finns det också en öppen terrass
samt en inglasad terrass som kan användas som ett andra vardagsrum eller vinterträdgård. Det finns 2 sovrum båda med inbyggda garderober och utsikt över poolen och grönområden.
Köket är integrerat med vardagsrummet och levereras utan vitvaror. 

Om du tar trappan upp en våning finns det en stor privat takterrass med förråd och en grillplats. Från takterrassen har du vacker panoramautsikt över Medelhavet, poolområdet och det mesta
Orihuela Costa! Här kan du tillbringa några fantastiska dagar och nätter.

I närheten finns ett nytt kommersiellt centrum med många barer, restauranger, kaféer och stormarknad och cirka 1 km bort har du golfbanorna Las Ramblas Golf och Campoamor Golf.
Till stränderna i Campoamor är det 2 km. Bra köp för att bo eller hyra ut!


Orihuela Costa är en kustregion belägen på Costa Blanca i provinsen Alicante. Det ligger nära gränsen till Murcia, nära La Manga och den vackra Mar Menor. Regionen täcker flera badorter inklusive; Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor och Mil Palmeras. Med över 16 kilometer kustlinje är Orihuela Costa en idealisk destination för dig som letar efter en familjesemester vid stranden. Det är också ett utmärkt val för golfälskare med sina 4 golfbanor: Las Ramblas, Campoamor, Villamartin och Las Colinas Golf. In 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen att klimatet i området är ett av de mest gynnsamma i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. 

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 99.320 GBP
  • Ryska rubeln: 9.558.585 RUB
  • Schweiziska franc: 118.736 CHF
  • Kinesiska yuan: 903.796 CNY
  • Dollar: 129.869 USD
  • Svenska kronor: 1.133.761 SEK
  • Den norska kronan: 1.169.699 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder