Lyxvilla med pool i Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat

HH-IMO-SUN-V2 225m2 400m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 225m2
Tomt: 400m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Takterrass: 85 m2
Avstånd till strand: 3,6 Km.
Avstånd till flygplatsen: 52 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Våning : 0
Källare
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Havsutsikt
Ingen Hiss!
Förråd
Dubbelglas
Pool
Sydlig
Öppen Planlösning
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Bottenplan
Trädgård
Gemensam Pool
Privat Takterrass
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - magnifik havsutsikt - 400m2 tomt - 2 takterrasser - privat pool - parkering - valfri källare - 2 gemensamma pooler - lekplats för barn - bra läge


Denna moderna semesterort i Finestrat, med utsikt över Benidorms skyline och erbjuder sina invånare privilegierad utsikt över soluppgången tillsammans med upplevelsen av en livlig stad, känd för sin underhållning, sina shopping, otaliga kulturevenemang och ett häpnadsväckande urval av medelhavsinspirerade och internationella rätter. Villorna är byggda på tomter från 400m2 och består av 3 sovrum, 3 badrum och två terrass-solarium. Huvudvåningen består av en lounge, matplats och kök som vetter mot terrassen, trädgården och den privata poolen. Det finns också 2 sovrum med delat badrum och gästtoalett på bottenvåningen. Det stora sovrummet, med eget badrum och klädkammare, finns på första våningen. Njut av den fantastiska panoramautsikten från de två takterrasserna på första eller översta våningen. Varje villa inkluderar förinstallation AC, privat pool och parkering på tomten. Det är möjligt att anpassa villan, med möjlighet att bygga en källare, eller välja mellan olika andra alternativ. Anläggningen har ett fantastiskt gemensamt område med 2 rymliga pooler, ett område med stolar och bord för informella möten och lekplats för barnen.


Byn Finestrat och badorten Cala Finestrat ligger båda i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nära angränsande Benidorm och cirka 40 kilometer från staden Alicante och dess internationella flygplats. Byn ligger inbäddat vid bergssidan av Puig Campana och erbjuder underbar utsikt över bergen och ut mot kusten och Medelhavet. Den charmiga byn har en typisk morisk känsla med färgglada målade hus och smala kullerstensgator. Å andra sidan har Cala Finestrat blivit mer och mer populärt och dess utveckling har gjort det nästan en förlängning till Benidorm själv.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 624.941 GBP
  • Ryska rubeln: 624.941 RUB
  • Schweiziska franc: 687.553 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.987.999 CNY
  • Dollar: 711.188 USD
  • Svenska kronor: 7.688.022 SEK
  • Den norska kronan: 7.320.183 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder