Lyxig takvåning med havsutsikt i Calpe Spanien · Costa Blanca Nord · Calpe

HH-ALMI-CST 83m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 83m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 77 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Tennis
Larmsystem
Dubbelglas
Havsutsikt
Sydlig
Air Condition
Fitness Club
Förråd
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Garage
Trädgård
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - nära stranden - lyxigt nybyggnad - havsutsikt - takvåning - terrass - gemensam pool - paddeltennis - gym - garage - förvaring


Ny utveckling av 67 lyxlägenheter som erbjuder spektakulär utsikt över den berömda Ifachs klippa och havet som ligger bara 350 meter från stranden Arenal Bol och på gångavstånd till alla bekvämligheter. Bostadskomplexet består av unika lägenheter med två eller tre sovrum och duplex, som har en rymlig terrass, ett fullt utrustat kök med öppen planlösning, 2 eller 3 badrum och vardagsrum med matsal. Alla lägenheter har fönster från golv till tak som låter det naturliga ljuset komma in i rummen och säkerställa bästa möjliga utsikt. Lägenheter på bottenvåningen har trädgårdar.

välja mellan 3 olika material för köksskåp, garderober, badrumsplattor och vardagsrumsgolvplattor,
anpassa distributionen enligt planerna.

Du kan tillbringa din fritid i de omfattande gemensamma utrymmena och trädgårdarna, ha en morgonbad i en rymlig pool, spela paddletennis eller bara göra några övningar i ett gym. Barn kan underhållas i en lekplats. Dessutom har alla lägenheter privata underjordiska parkeringsplatser, förråd, videoingångssystem, luftad luftkonditionering och tillgång till hissar med automatiska dörrar, anpassade för personer med nedsatt rörlighet.


I hjärtat av Costa Blanca, i regionen Valencia, ligger den gamla fiskebyn Calpe. Nu omvandlas till en turistmagnet, staden ligger på ett idealiskt läge, lättillgängligt vid motorväg A7 och N332 som går från Valencia till Alicante. dess cirka en timmes bilresa från flygplatsen i Alicante. Calpe har en underbar blandning av den gamla Valencisk kulturen och moderna turist faciliteter. Det är en bra bas för att utforska området eller njuta av de många lokala stränderna. Calpe ensam har tre av de vackraste sandstränderna vid kusten.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 226.406 GBP
  • Ryska rubeln: 226.406 RUB
  • Schweiziska franc: 276.241 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.875.646 CNY
  • Dollar: 276.241 USD
  • Svenska kronor: 2.790.473 SEK
  • Den norska kronan: 2.714.344 NOK

Hansson & Hertzell Realty