Lägenheter på Las Colinas Golf & Country Club Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Las Colinas golf & country resort

HH-GEOS-LIMON-16B 85m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 85m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: A
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Balkong: 22 m2
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 24 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Våning : 2
Hiss
Bra område för uthyrning
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Golvvärme
Trädgård
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Energi~~POS=TRUNC
A

2 sovrum - 2 badrum - golffastighet - lyxig nybyggd - terrasser - gemensam pool - golfutsikt - vitvaror - luftkonditionering - garage - förvaring


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa helt nya lägenheter på Las Colinas Golf & Country Club. Beläget på en av de högsta punkterna på Las Colinas Golf & Country Club kommer flera flerbostadshus att byggas. Block 30, som är det första blocket som släpps, erbjuder lägenheter med 2 eller 3 sovrum, 2 badrum och en gästtoalett. Alla med stora söderläge terrasser, varifrån du har utsikt över den gemensamma poolen, golfbanan, Mar Menorhavet, bergen och Medelhavet. Varje lägenhet är fullt utrustad med vitvaror, luftkonditionering med luftzon, underjordisk parkering och förråd.

Alternativ med 3 sovrum från € 409.000


I hjärtat av Costa Blanca South hittar vi en lummig dal på 330 hektar mellan kullar, mycket nära havet och med en magnifik mästerskapsgolfbana som korsar den. Denna unika stadsutveckling beskrivs som ekologisk på grund av den låga intensiteten av bostäder den har byggt. Framgången med detta ekologiska stadsutvecklingsprojekt ligger i total integration av byggnaderna i den naturliga miljön. Om du letar efter ett hörn i Spanien för att koppla bort och hitta den integriteten, i Las Colinas Golf & Country Club hittar du den perfekta platsen att fly. Du kommer att njuta av 200 000 kvadratmeter vackra Medelhavslandskap och du kan göra natursköna promenader genom den frodiga inhemska, inhemska flora och de omfattande åkrarna med apelsin- och citronlundar. Förutom sin par 71 18-håls mästerskapsbana finns det ett komplett utbud av bekvämligheter runt klubbhuset, med en golfakademi, ett drivande utbud av naturlig gräsmatta, en putting green och ett inflygningsområde. Njut av en av de 100 bästa golfbanorna i Europa. Las Colinas Golf & Country Club-kurs har ett enda mål: att erbjuda de bästa tjänsterna och bekvämligheterna så att varje enskild kund får en unik upplevelse.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 304.504 GBP
  • Ryska rubeln: 304.504 RUB
  • Schweiziska franc: 369.052 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.535.904 CNY
  • Dollar: 379.714 USD
  • Svenska kronor: 3.766.449 SEK
  • Den norska kronan: 3.684.058 NOK

Hansson & Hertzell Realty