Fantastisk lägenhet i söderläge i La Mata Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · La Mata

HH-EMC-EF-E00597-35 63m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 63m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2013
Orientering: Söder
Balkong: 21 m2
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Våning : 0
Suma/IBI/år årlig: 244
Föreningsavgifter/ år en gång i månaden: 910
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - terrass - pool - parkering - förråd - havsutsikt


Hansson & Hertzell förespråkar denna underbara fastighet belägen i den exklusiva urbaniseringen Azul Beach II, frontlinjen till La Mata Beach och många av de mest exklusiva restaurangerna längs stranden. Ett aktivt och attraktivt område året runt med närhet till alla slags tjänster, butiker, restauranger, barer och faciliteter.

Lägenheten: Tillgång från det gemensamma området inom gated community och trädgården, i söderläge, med utsikt över poolen, gemensamt område och fantastisk utsikt till stranden. När du kommer in i lägenheten har du ett rymligt vardagsrum med stora skjutdörrar av glas som leder ut till trädgården till vänster och det moderna öppna köket till höger. Det finns ett smart tvättstuga / förråd kopplat till köket, två underbara moderna badrum, ett gästbadrum och ett badrum och två rymliga sovrum med inbyggda garderober. Juvelen för denna fastighet är den stora privata trädgården, kaklad, med gröna buskar längs staketet som ger den integritet. Fastigheten inkluderar också ett garage och lagringsutrymme i priset. Fastigheten säljs möblerad och med markis och central luftkonditionering.

Urbaniseringen: Materialen och kvaliteterna är exceptionella som vi är vana vid i Azul Beach II, imponerande lyxiga finish i hela lägenheten. En av de starka punkterna i Residential Azul Beach II är de gemensamma områdena, med imponerande tropiska trädgårdar, flera pooler, en av dem uppvärmd, jacuzzi, vattenfall mellan poolerna, bastu och en lekplats. Allt inom en sluten privat miljö för ägarnas användning och njutning. Platsen är helt enkelt oslagbar, några meter från stranden i La Mata och allt den har att erbjuda. 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 211.936 GBP
  • Ryska rubeln: 211.936 RUB
  • Schweiziska franc: 258.587 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.755.774 CNY
  • Dollar: 258.587 USD
  • Svenska kronor: 2.612.135 SEK
  • Den norska kronan: 2.540.871 NOK

Suma/IBI

244 €

910 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder