Nybyggda lägenheter Las Colinas Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Las Colinas golf & country resort

HH-SOM-NISP-4 93m2 229m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 93m2
Tomt: 229m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Sydöst
Balkong: 52 m2
Avstånd till strand: 11 Km.
Avstånd till flygplatsen: 54 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Våning : 0
Utsikt över berg
Källare
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Air Condition
Automatisk port
Förråd
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Grönområden
Garage
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Bottenplan
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - golffastighet - terrasser - gemensam pool - parkering - förvaring - möblerat kök - luftkonditionering


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxiga nybyggda lägenheter - 2 kvarter om 12 enheter per kvarter. 2 & 3 sovrum lyxlägenheter med trädgårdar, terrasser, takterrasser, gemensam pool samt säker källarparkering och förråd. Begränsade takvåning enheter finns också med fantastisk utsikt över det omgivande området. Dessa lyxlägenheter kommer att innehålla alla vanliga lyxarmaturer och finish i samband med lägenheter på Las Colinas.

Klicka här för 360 ° turen


I hjärtat av Costa Blanca South hittar vi en lummig dal på 330 hektar mellan kullar, mycket nära havet och med en magnifik mästerskapsgolfbana som korsar den. Denna unika stadsutveckling beskrivs som ekologisk på grund av den låga intensiteten av bostäder den har byggt. Framgången med detta ekologiska stadsutvecklingsprojekt ligger i total integration av byggnaderna i den naturliga miljön. Om du letar efter ett hörn i Spanien för att koppla bort och hitta den integriteten, i Las Colinas Golf & Country Club hittar du den perfekta platsen att fly. Du kommer att njuta av 200 000 kvadratmeter vackra Medelhavslandskap, och du kan göra natursköna promenader genom den frodiga inhemska, inhemska flora och de omfattande åkrarna med apelsin- och citronlundar. Förutom sin par 71 18-håls mästerskapsbana finns det ett komplett utbud av bekvämligheter runt klubbhuset, med en golfakademi, ett drivande utbud av naturlig gräsmatta, en minigolfbana och ett inflygningsområde. Njut av en av de 100 bästa golfbanorna i Europa. Las Colinas Golf & Country Club har ett enda mål: att erbjuda de bästa tjänsterna och bekvämligheterna så att varje enskild kund får en unik upplevelse.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 289.691 GBP
  • Ryska rubeln: 289.691 RUB
  • Schweiziska franc: 318.714 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.312.178 CNY
  • Dollar: 329.670 USD
  • Svenska kronor: 3.563.769 SEK
  • Den norska kronan: 3.393.258 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty