NY VILLA MED HAVSVY - FINESTRAT Spanien · Alicante · Finestrat · Sierra Cortina

HH-EB-ESP-SEAVIEW4 142m2 531m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 142m2
Tomt: 531m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2023
Grönområden
Terrass
Trädgård
Havsutsikt
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Sydlig
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell presenterar, lyxvilla med privat pool och havsutsikt i Finestrat

Bostad "SEAVIEW 4". Här kan du njuta av ett hem som återspeglar det liv du förtjänar, med alla bekvämligheter och där du kan leva borta från stadens och havets liv. Ett ljust och rymligt hem med en vacker utsikt och layout som använder det bästa av alla hemmiljöer. Efterbehandling och interiörer av högsta kvalitet är integrerade i det moderna konceptet med hög hållbarhet, vilket kombineras med den design, komfort och lyx du önskar.

 Alla sovrum har garderober som är täckta internt med ett modulsystem. Två av de tre sovrummen i huset, på övervåningen, med utsikt över havet och Benidormbukten, och har tillgång till terrasser där du kan njuta av den trevliga utsikten och den milda medelhavsbrisen. Alla husets inre dörrar är gjorda av hickory trä och har ett golv från taket med dolda gångjärn. Design och elegans råder i de tre badrummen, där varje ögonblick avnjuts, liksom i de mest intima områdena i huset. Kombinationen av toaletter med sin skillnad i design och tillbehör med omsorg är bra.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 557.503 GBP
  • Ryska rubeln: 557.503 RUB
  • Schweiziska franc: 680.218 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.618.602 CNY
  • Dollar: 680.218 USD
  • Svenska kronor: 6.871.278 SEK
  • Den norska kronan: 6.683.817 NOK

Hansson & Hertzell Realty