Lyxvilla nära golf i Rojales Spanien · Costa Blanca Syd · Rojales · Rojales

HH-BH-RO-VIL-A 252m2 300m2 5 6 1 privat pool Privat
Sovrum: 5
Badrum: 6
Byggd: 252m2
Tomt: 300m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydväst
Balkong: 18 m2
Avstånd till strand: 7.7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 500 Meter
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Havsutsikt
Sydlig
Air Condition
Grönområden
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Öppen Planlösning
Privat Takterrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - nära Marquesa Golf - privat pool - privat parkering - förvaring - luftkonditionering


Hansson & Hertzell förhindrar stolt denna designvilla med en total yta på 252 kvadratmeter med utsikt över Guardamar och havet. Tre sovrum med eget badrum med terrasser med utsikt över Sierra del Recorral. Från infinitypoolen kan du njuta av den vackra utsikten och naturen som Rojales har att erbjuda. Det naturliga ljuset på nedre våningen säkerställer att du också kan maximera användningen av detta utrymme för ytterligare sovrum, flera parkeringsplatser eller för det hobbyutrymme du alltid har drömt om! De unika och hållbara villorna är utformade för att njuta av den magnifika utsikten mot Guardamars skyline. En kombination av havsutsikt, natur och en lyxig livsstil i närheten av Quesada och Rojales med alla bekvämligheter till hands. Hållbar design, högkvalitativa finish och det unika läget utmärker villorna i detta bostad som en av de bästa på Costa Blanca.

Klicka här för att se de andra villorna i detta bostad


Ciudad Quesada är en ovanlig stad eftersom den verkligen inte fanns förrän i början av 1970-talet när en spansk entreprenör som heter Justo Quesada Samper bestämde sig för att starta sin stad. Urbaniseringen växte och slutligen accepterades den som en riktig spansk stad. Ciudad Quesada är en populär plats där många människor bor hela året. Det har gott om butiker, barer och restauranger. Det har också en golfbana och vattenpark, så det har sina egna unika attraktioner. Många prisbelönta sandlåda flaggstränder ligger bara några minuters bilresa bort vid Guardamar del Segura. Urbaniseringen är väldesignad med bra anlagda detaljer. Utsikten är bra, inåt landet har du berg, landskapet kring Ciudad Quesdada inkluderar apelsinlundar och Torreviejas saltsjöar. Ciudad Quesada har sin golfbana som heter La Marquesa golf och country club. Nära Ciudad Quesada ligger också La Finca golf, Royal Campoamor golf och Las Ramblas golf.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 594.954 GBP
  • Ryska rubeln: 594.954 RUB
  • Schweiziska franc: 725.912 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.928.859 CNY
  • Dollar: 725.912 USD
  • Svenska kronor: 7.332.860 SEK
  • Den norska kronan: 7.132.806 NOK

Hansson & Hertzell Realty