SUPERBIL VILLA MED POOL I PINAR DE CAMPOVERDE Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada

HH-EB-UB-1874 256m2 810m2 3 3 1 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 256m2
Tomt: 810m2
Toaletter: 1
Kök : 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Källare
BBQ
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Pool Bar
Automatisk port
Air Condition
Dubbelglas
Förråd
GYM
Pool
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Privat Takterrass
Utsikt över pool
Möblerat
Utsikt över berg
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är glada att kunna meddela denna imponerande villa i Pinar de Campoverde.

Pinar de Campoverde är ett distrikt i Pilar de la Horadada i södra delen av provinsen Alicante och cirka 10 km från kusten i ett lugnt läge inåt landet. Särskilt anmärkningsvärt är den stora tallskogen, som sträcker sig längs Rio Secos torra flodbädd. Här har många europeiska långvariga invånare hittat sitt nya hem, i naturen och utanför turistzonerna längs kusten. De som bosätter sig här letar i första hand efter fred och ren natur.

Dessutom hade ett tyskt arkitektpar flyttat hit för 20 år sedan och har byggt ett självdesignat familjehus i utkanten av Pinar. Den har allt du behöver för att leva livet till fullo.

Totalt 256m2 bostadsyta är fördelat på tre nivåer. Dessutom finns det ett mycket praktiskt och komplett sommarkök med poolbar och en underbar täckt pool med lyftak och värmepump, som gör det möjligt att simma även under de fräschare vintermånaderna. Också på poolnivån finns en toalett och en dusch, och mycket praktiskt är det lilla gymmet med integrerad infraröd bastu.

Under huset är en stor del en källare och kan utökas som ett bostadsutrymme, möjligheten finns. Det finns dock redan ett grovkök i nedre delen av huset och ett mycket användbart trädgårdshus.

Från alla nivåer sveper utsikten in i det vackra, obebodda inlandet, och solen ska njuta av hela dagen och hela året på de olika terrasserna. Den separata lägenheten längst upp har egen ingång och kan användas mycket bra för vuxna barn, gäster eller eventuellt för uthyrning.

Tomten på nästan 810 m2 erbjuder mycket privatliv jämfört med angränsande fastigheter. Det säljer som det är, möblerat och fullt utrustat med elektriska apparater, luftkonditionering och centralvärme förutom några mycket personliga föremål.

Det bör också nämnas att både frontporten och garageporten ska öppnas automatiskt. Ytterligare en carport skyddar en andra bil från sol och regn.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 338.758 GBP
  • Ryska rubeln: 338.758 RUB
  • Schweiziska franc: 413.323 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.806.417 CNY
  • Dollar: 413.323 USD
  • Svenska kronor: 4.175.219 SEK
  • Den norska kronan: 4.061.311 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder