Lyxvilla till salu i Denia Spanien · Costa Blanca Nord · Denia · Tossal Gross

HH-URBI-CASS 258m2 1.000m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 258m2
Tomt: 1.000m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Sydöst
Balkong: 29 m2
Takterrass: 66 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 100 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Air Condition
Terrass
Förråd
Trädgård
Pool
Privat Takterrass
Öppen Planlösning
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Larmsystem
Sydlig
Havsutsikt
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - vitvaror - privat pool - parkering - nära stranden - stor tomt - luftkonditionering


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna moderna lyxvilla till salu med havsutsikt i Montgó Dénia på Costa Blanca norr om Alicante. Det fördelas på en tomt på 1000 m2 med 3 sovrum, 3 badrum, modernt kök utrustat med BOSCH, vardagsrum med direkt tillgång till terrassen med pool och till trädgården. Trädgården kommer att utformas och kompletteras med automatisk bevattning. Villan ligger mycket nära staden Denia och det är vackra stränder. Den levereras med en parkeringsplats, luftkonditionering installerad och är helt inhägnad.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


Denia är en härlig kosmopolitisk stad som ligger längs Medelhavets kust, där solen skiner nästan hela året. Klimatet med milda temperaturer och dess 20 km sandstränder och steniga vikar gör Denia till en idealisk plats för familjesemester. Beläget 110 kilometer från Alicantes flygplats, (cirka 1 timme och 20 minuter) och 95 km från staden Valencia. Staden vetter mot nordost och ser ut över havet mot Balearerna. Denia har en sofistikerad infrastruktur, med en småbåtshamn som erbjuder 546 förtöjningar och ett komplett utbud av tjänster. Norr om staden finns stränder med fin sand och grunt vatten. I söder ligger en serie små vikar längs den steniga kusten, känd som Les Rotes, vilket är ett paradis för fiskare och dykare.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 610.704 GBP
  • Ryska rubeln: 610.704 RUB
  • Schweiziska franc: 740.160 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.085.936 CNY
  • Dollar: 761.544 USD
  • Svenska kronor: 7.553.880 SEK
  • Den norska kronan: 7.388.640 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder