Rymlig villa till salu i Benissa Spanien · Costa Blanca Nord · Benissa

HH-VAPF-GALE-NEV-FA034 947m2 1.565m2 4 5 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 5
Byggd: 947m2
Tomt: 1.565m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 2,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 82 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Förråd
Dubbelglas
Pool
Sydlig
Öppen Planlösning
Grönområden
Golvvärme
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Privat Takterrass
Utsikt över pool
Modern
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Larmsystem
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 5 badrum - lyxig nybyggnad - havsutsikt - dubbelhöjds tak - privat pool - Medelhavsträdgård - terrasser - vitvaror


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna villa, belägen i den exklusiva Racó Galeno -tomten, ett bostad som kombinerar arkitektur med natur och finish med trä, betong och sten, vilket skapar en vacker arkitektonisk design. Naturen introduceras i huset genom de stora fönstren som visuellt fördubblar utrymmena och tillsammans med Medelhavets ljus som en stor allierad lyckas skapa en perfekt dialog mellan interiör och exteriör.

Denna villa har tre sovrum med eget badrum, samt ett imponerande sovrum med eget badrum vars huvudperson är ett otroligt badkar med utsikt över havet. Det finns ett stort öppet vardagsrum som vetter mot köket och matsalen, ett andra - mer slutet - vardagsrum, flera badrum och lediga utrymmen som är lämpliga för att installera ett gym, ett kontor eller - varför inte - ett biorum. Interiören i villan är full av detaljer, dekorativa element och panel som skapar olika stämningar. Belysning som ger värme till huset, rum med dubbla tak, glasväggar som går ihop på ena sidan och förbinder verandan och vardagsrummet; alla exklusiva detaljer som skapar en unik villa.

Trädgården är av medelhavstyp, helt integrerad i arkitekturen och omfattar de olika utomhusytorna som denna villa har. Det finns den harmoniska rektangulära poolen med en glasvägg som går ner till havet, en stor terrass, en chill-out-zon och flera verandor. Detta för att njuta av Medelhavsklimatet vid olika tider på dagen och den vackra havsutsikten med Ifach -klippan i bakgrunden.

Klicka här för en villa av liknande typ i detta projekt (€ 1.800.000)

 Klicka här för fler lyxprojekt från denna utvecklare


Benissa ligger mot den norra änden av Costa Blanca. Staden är liten, men förtrollande med sin medeltida arkitektur och charmiga torg. Utsikten över Medelhavet, vädret, vild natur, ljusets kvalitet, städernas arkitektur; Benissa förför dig. Den historiska delen av Benissa är mycket välbevarad och har bibehållit sin medeltida karaktär med vita väggar, fönstergaller, heraldiska sköldar och blommor som hänger på balkongerna. Calle Desamparados är ett utmärkt exempel på den medeltida karaktären i den historiska stadsdelen. Kuststräckan mellan Calpe och Moraira är hem för ett antal tysta, avkopplande vikar. Platser att besöka inkluderar den pittoreska staden Denia och strandstäderna Javea, Moraira och Calpe. Terra Mitica ligger mindre än 30 minuter bort och är en fantastisk dag ute för hela familjen.

Det finns många fina, utmanande golfbanor i området: Seve Ballesteros utformade mästerskapsbana på Oliva, eller prova läckerheterna på banan vid Javea. Det finns massor av val, alla inom en timmes bilresa från Benissa.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 2.210.390 GBP
  • Ryska rubeln: 2.210.390 RUB
  • Schweiziska franc: 2.557.888 CHF
  • Kinesiska yuan: 17.823.837 CNY
  • Dollar: 2.659.418 USD
  • Svenska kronor: 27.495.443 SEK
  • Den norska kronan: 26.441.370 NOK

Hansson & Hertzell Realty