RENOVERAD LÄGENHET I PLAYA DEL CURA Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Playa del Cura

HH-EB-CSV-CV498 60m2 2 1
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 60m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2009
Orientering: öster
Balkong: 4 m2
Avstånd till strand: 400 Meter
Våning : 2
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
renoverat
Gemensam Takterrass
Modern
Balkong
Air Condition
Öppen Planlösning
Möblerat
Hiss
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är stolta över att kunna presentera denna mysiga lägenhet i hjärtat av Torrevieja med gångavstånd till stränder.

Lägenheten är utmärkt belägen för uthyrning, och den har en uthyrningslicens på plats - vilket gör den idealisk för investerare. Här kan du förvänta dig en årlig avkastning på 7-10%.

Bestående av 2 sovrum, 1 badrum, rymligt vardagsrum med öppet kök och balkong i sydostläge med mycket sol på morgonen. Endast 400 meter från stranden är detta en unik möjlighet att investera i en bostad som kommer att leverera bra avkastning från första månaden.

Precis utanför dörren hittar du två vackra stränder (Playa de Los Locos och Playa del Cura) och den berömda strandpromenaden i Torrevieja med ett oändligt utbud av fantastiska restauranger, barer, kaféer och butiker.

Lägenheten har endast haft 1 ägare sedan den var ny och användes först 2018.

Bostaden håller en genomgående god standard och säljs möblerad och utrustad enligt bilderna - inflyttningsklar. Alla möbler och vitvaror är nyköpta 2018.

Om du letar efter en mysig lägenhet med bra läge i Torrevieja med bra standard, till ett bra pris - leta inte längre. Den här lägenheten betalar sig själv, och väl så. Här kan du köpa en semesterlägenhet du kan använda själv när du vill, och hyra ut den resten av året och sitta kvar med ett gediget 'kassaflöde'.

Uthyrningslicens i Torrevieja kan ta över ett år att få på plats, så om du letar efter en investering för uthyrning - då hittar du inte mycket bättre än så här. Här kan du få inkomst från dag 1, lagligt.

En unik möjlighet att bli ägare till en fantastisk lägenhet i ett bra läge, som betalar sig själv och producerar ett positivt "kassaflöde" varje månad. Är detta något för dig?

Hör av dig omgående!

Detaljer:
Ref: HH-EB-CSV-CV498
Östläge
Renoverad
400m till stranden
Bevisad hyresinkomst
2 sovrum

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 77.897 GBP
  • Ryska rubeln: 77.897 RUB
  • Schweiziska franc: 90.143 CHF
  • Kinesiska yuan: 628.131 CNY
  • Dollar: 93.721 USD
  • Svenska kronor: 968.969 SEK
  • Den norska kronan: 931.822 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder