Fantastiska lyxvillor i Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat · Sierra Cortina

HH-PRI-HH-4 615m2 740m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 615m2
Tomt: 740m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Balkong: 531 m2
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 54 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum & badrum - lyxigt nybyggt - havsutsikt - exklusivt läge - nära till golf - säkerhet - kvalitetsfinish


Hansson & Hertzell presenterar stolt en lyxig urbanisering på Costa Blanca med ett brett utbud av exklusiva tjänster som privat klubb, golf, restauranger eller säkerhet 24 timmar om dygnet. Njut av ett privilegierat liv i ett drömhem. Villorna består av 3 sovrum och badrum, en privat pool, garageplats för två bilar och en rymlig takterrass med vacker utsikt över Benidorms skyline, hela vägen till havet.

Dessa hem i Finestrat är belägna i Sierra Cortina Resort, ett lyxigt bostadsområde där du kan njuta av ett brett utbud av fritidsaktiviteter och en perfekt plats att koppla av. Med ett oslagbart läge mellan havet och bergen och omgivet av tallskog, har det magnifik utsikt över Medelhavskusten. Det är mycket nära till stränderna i Benidorm, Terra Mitica, många femstjärniga hotell, internationella skolor, köpcentra med biografer, restauranger och alla typer av butiker. Utöver detta erbjuder urbaniseringen många tjänster inom sitt eget komplex:

– Privat klubb med gym, gym, fyra padelbanor, tennisbana och café.

– Golf Pitch and Putt med 18 hål.

– Säkerhetscentral med femton cctv-kameror kopplade via fiberoptik till en kontrollcentral och den lokala polisen.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


Byn Finestrat och badorten Cala Finestrat ligger båda i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nära grannlandet Benidorm. Byn ligger inbäddat på bergssidan av Puig Campana, med underbar utsikt över bergen och ut mot kusten och Medelhavet. Den charmiga byn har en typisk morisk känsla, med färgglatt målade hus och smala kullerstensgator. Puig Campana Golf, Sierra Cortina Golf och Villaitana Golf ligger några minuter bort, liksom Benidorms centrum och dess vackra strand Poniente. Temaparker som Tierra Mitica där du kan njuta av din fritid med familj och vänner kan nås inom en kort bilresa. Det finns en utmärkt förbindelse med AP7 och N332, så lätt kan du ta dig till platser som Altea, Calpe, Villajoyosa eller Alicante. Den internationella flygplatsen i Alicante ligger 35 minuters bilresa bort.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.903.680 GBP
  • Ryska rubeln: 1.903.680 RUB
  • Schweiziska franc: 2.185.425 CHF
  • Kinesiska yuan: 15.574.950 CNY
  • Dollar: 2.306.700 USD
  • Svenska kronor: 23.348.925 SEK
  • Den norska kronan: 22.301.550 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder