Lyxig ny golflägenhet i Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona · Valle Romano Golf

HH-HABIN-ROM-VI-6-11-1-B 94m2 2 2 gemenskap Frivillig
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 94m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Balkong: 26 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 42 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Våning : 1
Terrass
Havsutsikt
Trädgård
Öppen Planlösning
Gated Community
Tvättrum
Modern
Gemensam Pool
24 Hour Security
Lekplats för barn
Balkong
Hiss
Integritet
Bra område för uthyrning
Kust
Utsikt över berg
Nybyggd
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum och badrum — Lyxigt nybyggt — Nära Romano Golf — havs- och bergsutsikt — exceptionellt läge — terrass — gemensam pool


Hansson & Hertzell presenterar stolt en exklusiv utveckling av 115 bostäder med 1, 2, 3 och 4 sovrum med möjlighet att välja mellan spektakulära takvåningar eller bottenvåningslägenheter med privat trädgård. Alla hem har stora fönster anslutna till generösa terrasser, garage och förråd. Den ligger i en ojämförlig naturlig miljö och har studerats i detalj för att uppnå ett koncept av "öppna ytor", där funktionalitet och dess sydorientering gör ljuset till huvudpersonen. Detta noggranna projekt inkluderar utmärkta gemensamma utrymmen som består av två pooler för vuxna och barn, ett gym och en social klubb omgiven av stora trädgårdar designade för dig och dina nära och kära att njuta av. Anläggningen ligger i en idyllisk miljö, med spektakulär utsikt över havet och naturområdet Los Reales de Sierra Bermeja.

Beläget intill Estepona, ett av de viktigaste centra på Costa del Sol, några minuter från stranden och mycket nära Valle Romano Golf & Resorts golfbana och Esteponas regionala sjukhus med hög motståndskraft. Det är bara 10 minuter från Marbella, 45 minuter från Malaga flygplats och perfekt kommunicerad till andra kommuner via vägarna AP-7 och A-7. Denna kampanj ligger i ett privilegierat område och har alla typer av tjänster mycket nära det för att underlätta det dagliga livet, såsom stormarknader, restauranger, kollektivtrafik, skolor, golfområden och sjukhus som redan nämnts, etc. Om du gillar havet och bergen, denna kampanj är allt du behöver.

Klicka här för en virtuell rundtur

Klicka här för alla våra fastigheter i Estepona


Ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, den underbara staden Estepona är en av Costa del Sols dolda pärlor. Här finns ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter, samt några av Málagas bästa stränder och skaldjursrestauranger. Den har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter – en omgivningar som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och erbjuder, till skillnad från många andra spanska städer av sin storlek, några utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av Medelhavets färskaste och bäst tillagade fiskar, serverade på fantastiskt prissatta skaldjursrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare att Estepona är omgivet av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet, har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soldagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 166.732 GBP
  • Ryska rubeln: 166.732 RUB
  • Schweiziska franc: 191.783 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.364.557 CNY
  • Dollar: 201.247 USD
  • Svenska kronor: 2.091.217 SEK
  • Den norska kronan: 1.948.874 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder