Lägenhet · Nybyggnad Orihuela Costa · Ref. HH-GEOS-LIMON-B28-09

Pris från 599.000€
Pris per m2 4.309€/m2

Lägenhet · Nybyggnad Orihuela Costa · Ref. HH-GEOS-LIMON-B28-09

Beskrivning

Nya lägenheter på Las Colinas Golf

Pris per m2 4.309€/m2
Byggd 139m2
Sovrum 3
Badrum 2
Pool Gemensam
Garage Privat

3 sovrum - 2 badrum - golffastighet - lyxig nybyggd - terrasser - gemensam pool - golfutsikt - vitvaror - luftkonditionering - garage - förvaring


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa helt nya lägenheter på Las Colinas Golf & Country Club. Beläget på en av de högsta punkterna på Las Colinas Golf & Country Club kommer flera flerbostadshus att byggas. Block 30, som är det första blocket som släpps, erbjuder lägenheter med 2 eller 3 sovrum, 2 badrum och en gästtoalett. Alla med stora söderläge terrasser, varifrån du har utsikt över den gemensamma poolen, golfbanan, Mar Menorhavet, bergen och Medelhavet. Varje lägenhet är fullt utrustad med vitvaror, luftkonditionering med luftzon, underjordisk parkering och förråd.


I hjärtat av Costa Blanca South hittar vi en lummig dal på 330 hektar mellan kullar, mycket nära havet och med en magnifik mästerskapsgolfbana som korsar den. Denna unika stadsutveckling beskrivs som ekologisk på grund av den låga intensiteten av bostäder den har byggt. Framgången med detta ekologiska stadsutvecklingsprojekt ligger i total integration av byggnaderna i den naturliga miljön. Om du letar efter ett hörn i Spanien för att koppla bort och hitta den integriteten, i Las Colinas Golf & Country Club hittar du den perfekta platsen att fly. Du kommer att njuta av 200 000 kvadratmeter vackra Medelhavslandskap och du kan göra natursköna promenader genom den frodiga inhemska, inhemska flora och de omfattande åkrarna med apelsin- och citronlundar. Förutom sin par 71 18-håls mästerskapsbana finns det ett komplett utbud av bekvämligheter runt klubbhuset, med en golfakademi, ett drivande utbud av naturlig gräsmatta, en putting green och ett inflygningsområde. Njut av en av de 100 bästa golfbanorna i Europa. Las Colinas Golf & Country Club-kurs har ett enda mål: att erbjuda de bästa tjänsterna och bekvämligheterna så att varje enskild kund får en unik upplevelse.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Egenskaper

Byggår: 2019
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 139m2
Balkong: 94 m2
Pool : Gemensam
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Våning : 0
Inbyggda garderober: 2
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 24 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Golvvärme
Trädgård
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Elektriska fönsterluckor

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet