Tomt · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-ALO47B

1.750.000€
Pris per m2 2.555€/m2

Tomt · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-ALO47B

Beskrivning

Första linjens golftomt med villaprojekt på Aloha Golf

Pris per m2 2.555€/m2
Byggd 685m2
Tomt 1.116m2
Sovrum 6
Badrum 8
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar en exceptionell möjlighet i Alohas eftertraktade gränser i Marbellas uppskattade golfdal: Nueva Andalusia. Den här förstklassiga tomten har en golfposition i frontlinjen, med fantastisk utsikt över den berömda Aloha golfbanan och enkel tillgång till en mängd bekvämligheter. Fastigheten har ett skräddarsytt projekt av den uppskattade arkitektstudion Ames Architects.

Omfamna symbolen för ett lyxigt boende med en infinitypool och ett nedsänkt avkopplingsområde, perfekt för att hålla sammankomster eller koppla av. Expansiva terrasser erbjuder den perfekta miljön för uteservering och slappa, med vidsträckt panoramautsikt över det omgivande landskapet och Aloha golfbana. Solariet ger en extra touch av överflöd med sin lilla pool, avkopplingsområde och pentry, allt perfekt orienterat för att fånga solens värme.

Inomhus-utomhusliv är sömlöst integrerat, med direkt tillgång till terrassen från hela bottenvåningen. Interiörerna visar upp modern design skräddarsydd specifikt för denna fastighet, medan den öppna planlösningen utan ansträngning förenar kök, matsal och vardagsrum. Det finns också ett gästrum på denna nivå. Den övre våningen rymmer två gästrum, alla med privata badrum, tillsammans med ett lyxigt huvudsovrum med en klädkammare, påkostat badrum och direkt tillgång till terrass.

Gå ner till den lägre nivån för att upptäcka ytterligare ett gästrum med eget badrum, kompletterat med skräddarsydda bekvämligheter, inklusive ett hemmagym, underhållningsrum, TV-rum och SPA med hamam. Bekvämligheten garanteras ytterligare med en privat carport, som kompletterar bilden av ett raffinerat boende på Aloha golf.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 6
Badrum: 8
Byggd: 685m2
Tomt: 1.116m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 6
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 66 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Dubbelglas
Gas centralvärme
Golvvärme
Sydlig
Garage
Fitness Club
Tvättrum
GYM
Utsikt över pool
Grönområden
Möblerat
Terrass
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Trädgård
BBQ
Privat Takterrass
Underjordisk parkering
Golf Utsikt
Nära strand
Gated Community
Smart Home System
Modern
Fullt utrustat kök
24 Hour Security
Förråd
Köksutrustning
Öppen spis
Air Condition
Pool Bar
Integritet
Larmsystem
Automatisk port
Kust
Pool
Balkong
Nybyggd
Öppen Planlösning

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet