Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-ALO150

3.695.000€
Pris per m2 9.214€/m2

Villa · Nybyggnad Marbella · Ref. HH-QRS-ALO150

Beskrivning

Fängslande villa till salu i Nueva Andalusia

Pris per m2 9.214€/m2
Byggd 401m2
Tomt 1.049m2
Sovrum 5
Badrum 5
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

Upplev symbolen för arkitektonisk briljans med denna fängslande villa, som ståtar med en unik kupolliknande struktur i hjärtat av dess yttre fasad. Denna fastighet utstrålar klassisk charm med sina vita väggar och traditionella andalusiska takpannor, och står som ett bevis på tidlös elegans.

Gå ut och upptäck en uppsjö av utomhusterrasser, perfekta för uteservering, BBQ:s och avslappnade utrymmen för avkoppling, så att invånarna kan sola sig i Marbellas härliga väder året runt. Omgiven av frodig grönska, garanterar villan största möjliga integritet och skapar en lugn oas bort från närliggande fastigheter. Poolens distinkta form, tillsammans med en jacuzzi, ger en touch av visuell tjusning till utomhusutrymmet.

Det cirkulära temat övergår sömlöst inomhus, vilket syns i bottenvåningens välvda fönster som förbinder vardagsrummet med terrassen. Inuti utstrålar interiören sofistikering med raffinerade dekorationer och noggrann uppmärksamhet på detaljer. Ljuvliga trägolv och valv ger karaktär samtidigt som de kompletterar fastighetens krökningstema. Den öppna planlösningen underlättar ett sömlöst flöde mellan inre utrymmen, medan stora fönster flödar över fastigheten med naturligt ljus.

Det fullt utrustade köket är en kocks fröjd, och visar upp obefläckade snickerier som harmoniserar utan ansträngning med urvalet av marmor och en fantastisk central köksö. Det informella vardagsrummet har en lång soffa som speglar kupolens böjda form, vilket skapar ett inbjudande utrymme för familjesammankomster och avkoppling.

Vart och ett av de 5 sovrummen är noggrant designade för att prioritera lyx och komfort, med huvudsovrummet som en symbol för elegans, med en lyxig säng och direkt tillgång till en privat terrass. Det stora badrummet är en fristad för överseende, med en fantastisk dubbel handfat, duschkabin och badkar prydd med utsökt marmor som matchar kökets elegans.

Beläget på en stor tomt i det eftertraktade området Aloha, erbjuder villan enastående utsikt över berget La Concha och bekväm tillgång till en mängd bekvämligheter i Nueva Andalucias prestigefyllda golfdal. Missa inte detta sällsynta tillfälle att uppleva ett lyxigt boende när det är som bäst. Kontakta Hansson & Hertzell idag för att göra denna extraordinära villa till ditt nya hem i Marbella.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 5
Badrum: 5
Toaletter: 2
Byggd: 401m2
Tomt: 1.049m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 66 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Förråd
Pool Bar
Kust
Pool
Automatisk port
Nybyggd
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Gas centralvärme
Golvvärme
Sydlig
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Bra område för uthyrning
Privat Takterrass
Utsikt över berg
Jacuzzi
Källare
Golf Utsikt
BBQ
Gated Community
Nära strand
Modern
Smart Home System
24 Hour Security
Underjordisk parkering
Balkong
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Öppen spis
Air Condition
Köksutrustning
Integritet

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet