Villa · Nybyggnad Murcia · Ref. HH-LVA-ENERGY

Pris från 919.000€
Pris per m2 3.013€/m2

Villa · Nybyggnad Murcia · Ref. HH-LVA-ENERGY

Beskrivning

FANTASTISKA LYXVILLOR | LAS VISTAS ATALONA

Pris per m2 3.013€/m2
Byggd 305m2
Tomt 509m2
Sovrum 6
Badrum 4
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell är glada att presentera denna lyxiga moderna villa på Las Vista Atalona golfresort.

Hemmen själva har utformats för att maximera komfort, avskildhet och effektivitet. Dessa värden sträcker sig till hela utvecklingen, varifrån du kan få tillgång till stadens nöjen och lokala stränder samt medicinska faciliteter av hög kvalitet, allt inom några minuter medan du njuter av lugn och ro när du är hemma. Bekvämt för längre resor, det finns två flygplatser inom mindre än en timmes bilresa. Energivillorna representerar en verkligt banbrytande upplevelse av att bo i den önskvärda Costa Calida!

Våra arkitekter och designers förstår mycket väl hur ett hus behöver passa sin miljö. Bostäderna är lågprofilerade för att inte överväldiga landskapet. Att stå i din trädgård kommer dock att ge dig ett distinkt intryck av att vara i bergen. Väggarna är gjorda med en partiell stenfasad som ger en varm, naturlig lyster, vilket gör att strukturen smälter in i omgivningen samtidigt som den ger en effektiv termisk barriär.

Även de platta taken ger gröna vyer, oavsett vilket håll du tittar. I en gest för att fungera och form har inhemska växter placerats på hustaken för att skapa känslan av ett annat naturligt utrymme. Förutom sina estetiska egenskaper och deras aromer fungerar växterna som repellerande medel mot skadedjur som getingar och myggor för att ytterligare förbättra din komfort.

Våra designers har ägnat stor uppmärksamhet åt den mest effektiva användningen av tillgängligt utrymme, i linje med moderna nordeuropeiska standarder. Den U-formade byggnadsdesignen representerar en praktisk fördelning av kvadratmeter och ger maximal avskildhet från grannar. Vi använder det unika och innovativa byggsystemet SISMO, som garanterar att din fastighet har en mycket hög effektivitetsklassning och hög akustisk och termisk isolering – med andra ord håller temperaturen optimal och eventuellt buller ute. Dessutom eliminerar det andra problem i samband med traditionella byggmetoder, som sprickor och fuktproblem.

Invändiga utrymmen har skapats omsorgsfullt med logiska och bekväma flöden mellan dem, och stora rum med generöst garderobsutrymme. Inifrån och ut har ingenting försummats i strävan efter att skapa ett hus för att leva bekvämt, privat och effektivt.

Detaljer:
Ref: HH-EB-LVA-ENEGRY
6 sovrum
Privat & gemensam pool
Visningar
Luftkonditionering
Hemautomationssystem
Energiklass A

Egenskaper

Byggår: 2023
Sovrum: 6
Badrum: 4
Byggd: 305m2
Tomt: 509m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Modern
24 Hour Security
Integritet
Nybyggd
Air Condition
Pool
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Dubbelglas
Grönområden
Terrass
Privat Takterrass
Gated Community

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Plats

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet