Villa · Försäljning Alcoy · Ref. HH-OE-MURO

2.198.000€
Pris per m2 1.866€/m2

Villa · Försäljning Alcoy · Ref. HH-OE-MURO

Beskrivning

Spektakulär rustik fastighet i en naturpark nära Muro de Alcoy | Alicante.

Pris per m2 1.866€/m2
Byggd 1.178m2
Tomt 360.000m2
Sovrum 13
Badrum 10
Toaletter 2
Garage Privat
Jordbruksfastighet - Lager - 13 sovrum - 2 vardagsrum - 1 kök - kontor - 2 terrasser - olivträd - mandelträd

Marken har en yta på 360 000 m2, varav 20 000 m2 är inhägnad och resten är jordbruksmark. Det finns tre byggnader. Huvudgården består av 1 173 m2 byggd, fördelat på tre våningar, semi-källare, bottenvåning och första våning. På samma tomt finner vi ett eremitage helt återställt på utsidan, det skulle vara nödvändigt att återställa inredningen. Slutligen har gården även en byggnad på 500 m2 som idag används för att förvara gårdens maskiner.

Huvudbyggnaden, som är uppdelad i två våningar plus halvkällarplan, är orienterad mot nordost och planeras ha 13 stora sovrum, med respektive inbyggda garderober och badrum, ett antal som skulle kunna utökas genom att förvandla några av fastighetens utrymmen. Dessutom skulle fastigheten få två stora vardagsrum, två kök, tre förråd, ett kontor och två täckta terrasser med spektakulär utsikt. Gården är ämnad att utveckla en lantlig verksamhet med sin respektive restaurang. Faktum är att komplexet har en positiv rapport från kommunhuset för att få nödvändiga tillstånd och tillstånd för att bli en fantastisk landsbygdsverksamhet.

Utanför, i det inhägnade området, finner vi en lummig trädgård med träd och naturgräs. Odlingsområdet är ett stort område med oliv- och mandelplantager, med en produktion på 15 000 kg respektive 20 000 kg per skörd. Gården har naturligt källvatten och en liten damm.

Eremitaget är en stor byggnad skild från huvudbyggnaden som har en öppen yta på cirka 100 m2, som främst används för förvaring. Detta utrymme kan också ingå i lanthotellet eller användas för att utföra någon verksamhet som är relaterad till ett lanthotell.

Gården ligger i en privilegierad miljö omgiven av flera städer med stort intresse för landsbygdsturism och mycket nära städer av stort turistintresse som Alcoy och Alicante.

Några egenskaper: Traktor och lantbruksmaskiner ingår i priset.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 13
Badrum: 10
Toaletter: 2
Byggd: 1.178m2
Tomt: 360.000m2
Balkong: 339 m2
Garage: Privat
Kök : 2
Avstånd till strand: 50 Km.
Avstånd till flygplatsen: 76 Km.
Avstånd till fritid: 5 Km.
Balkong
Integritet
Historisk Byggnad
Jaktmarker
Lantbruk
Förråd
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Automatisk port
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet