Nyheter Nyheter

Nyheter

View more
Hansson & Hertzell

Dolda Pärlor På Costa Blanca

Dolda Pärlor På Costa Blanca
15 Mär 2023

När det gäller fastighetsinvesteringar i Spanien är Costa Blanca-regionen en av de mest populära destinationerna. Den har vackra stränder, en fantastisk kustlinje och utmärkt väder. Det är ingen överraskning att detta område i Spanien har blivit ett toppval för pensionärer, investerare och de som letar efter ett semesterhus.

Några av de mest populära områdena på Costa Blanca, som Alicante, Benidorm och Torrevieja, är välkända för sitt pulserande nattliv och turistattraktioner. Det finns dock många andra dolda fastighet på Costa Blanca i regionen som erbjuder stort värde för pengarna.
Vi kommer att utforska några av de underskattade städerna och byarna på Costa Blanca som är värda att tänka på för din fastighetsinvestering. Vi kommer att titta på de unika egenskaperna och fördelarna med varje område, såväl som fastighetsmarknadens trender och investeringspotential. Låt oss dyka in i de dolda fastighetspärlorna på Costa Blanca.

Altea

Hansson-Hertzell-fastighets-altea

Gamla stad Altea
Altea ligger strax norr om Benidorm och är en charmig kuststad som ståtar med vackra stränder, en pittoresk gammal stad och en livlig småbåtshamn. Det är ett bra alternativ för dem som vill vara nära händelserna men föredrar en lugnare och mer avslappnad atmosfär. 
Altea kallas ofta för "konstnärens stad" på grund av dess många gallerier, ateljéer och verkstäder. Det är också känt för sin vackra kyrka med blå kupol, som är ett populärt landmärke i området. Gamla stan i Altea är en labyrint av smala gator och gränder, kantad av vitkalkade hus, färgglada blommor och butiker som säljer lokalt hantverk. 
Fastighetsmarknaden i Altea är mångsidig, med en blandning av moderna lägenheter, villor och traditionella radhus. Priserna för fastigheter i Altea är relativt höga jämfört med andra områden på Costa Blanca. Investeringspotentialen är dock stark på grund av stadens popularitet bland turister och pensionärer.

— Våra fastigheter i Altea —

Javea

Hansson-Hertzell-Javea-fastighet

Javeabukten

Javea ligger mellan Denia och Moraira och är en dold pärla som har lyckats behålla sin traditionella spanska charm. Det är känt för sitt kristallklara vatten, natursköna vikar och fantastiska klippor, vilket gör det till en fristad för både strandälskare och vandrare. 
Jávea är ett bra alternativ för dem som vill fly undan folkmassorna och njuta av ett mer avslappnat liv. Det är en liten stad med ett vänligt och välkomnande samhälle, och det finns gott om lokala marknader, restauranger och barer att utforska. 
Fastighetsmarknaden i Jávea har ett utbud av lägenheter, radhus och villor tillgängliga. Priserna för fastigheter i Jávea är generellt sett lägre än i några av de mer populära områdena på Costa Blanca. Men investeringspotentialen är fortfarande stark på grund av stadens vackra natur och växande popularitet bland turister. 

— Våra fastigheter i Javea —

Moraira

Hansson-Hertzell-Moraira-fastighet
Hamn och Kust Moraira

En liten och pittoresk stad som ligger mellan Calpe och Jávea, Moraira förbises ofta till förmån för sina mer populära grannar. Men det är en dold pärla som erbjuder en fantastisk livskvalitet, med en avslappnad och vänlig atmosfär, utmärkta restauranger och en vacker småbåtshamn. 
Moraira är ett populärt resmål för pensionärer och familjer, tack vare sina utmärkta skolor, låga brottsfrekvens och utmärkta sjukvårdsinrättningar. Staden är också hem för några av de bästa stränderna i området, inklusive den vackra Playa del Portet. 
Fastighetsmarknaden i Moraira är mångsidig, med en blandning av lägenheter, radhus och villor tillgängliga. Priserna för fastigheter i Moraira är generellt sett högre än i några av de mindre städerna och byarna. Investeringspotentialen är dock stark på grund av stadens växande popularitet bland turister.

— Våra fastigheter i Moraira —

Finestrat

Hansson-Hertzell-Finestrat-fastighet
Puig Campana och utsikt över Benidorms silhuett

Finestrat är en dold pärla som erbjuder fantastisk utsikt över Medelhavet och de omgivande bergen. Det ligger inbäddat i bergen bara några kilometer från Benidorm. Det är ett bra alternativ för dem som vill njuta av ett lugnare liv samtidigt som det är inom räckhåll från kusten. 
Finestrat är känt för sin vackra natur, inklusive berget Puig Campana, som är populärt bland vandrare och klättrare. Staden har också en charmig gammal stad med smala gator och historiska byggnader, samt massor av lokala marknader, butiker och restauranger. 
Fastighetsmarknaden i Finestrat har ett utbud av lägenheter, radhus och villor tillgängliga. Priserna för fastigheter i Finestrat är generellt lägre än i några av de mer populära områdena på Costa Blanca. Men investeringspotentialen är fortfarande stark på grund av stadens växande popularitet bland turister och pensionärer. 

— Våra fastigheter i Finestrat —

Villajoyosa

Hansson-Hertzell-Villajoyosa-fastighet
De färgade husen i Villajoyosa

Villajoyosa ligger mellan Benidorm och Alicante och är en färgstark och pulserande kuststad som ofta ligger glömt till förmån för sina mer populära grannar. Men det är en dold pärla som erbjuder en fantastisk livskvalitet, med en vacker gammal stad, utmärkta stränder och en livlig småbåtshamn. 
Villajoyosa är känt för sina färgglada hus som kantar strandpromenaden, vilket ger staden en glad och livlig atmosfär. Gamla stan är en labyrint av smala gator och gränder, kantad av historiska byggnader, butiker och lokala restauranger som serverar traditionell mat. Fastighetsmarknaden i Villajoyosa är varierad, med en blandning av lägenheter, radhus och villor tillgängliga. 
Priserna för fastigheter i Villajoyosa är generellt lägre än i några av de mer populära områdena på Costa Blanca. Detta gör det till ett utmärkt alternativ för dem som har en budget. Investeringspotentialen är dock fortfarande stark på grund av stadens växande popularitet bland turister. 

— Våra fastigheter i Villajoyosa —

Hedersomnämnanden

Hansson-Hertzell-Benissa-Fastigheter Hansson-Hertzell-Calpe-Fastigheter 

Benissa                                            Calpe

Hansson-Hertzell-Teulada-Fastigheter Hansson-Hertzell-denia-Fastigheter

Teulada                                            Denia


Slutsats

Costa Blanca-regionen har länge varit ett populärt resmål för pensionärer, investerare och de som letar efter ett semesterhus i Spanien. Några av de mer populära områdena i regionen, som Alicante, Benidorm och Torrevieja, är kända för sitt pulserande nattliv och turistattraktioner. Men nu vet vi att det finns många andra dolda pärlor som erbjuder stort värde för pengarna. 
Altea, Jávea, Moraira, Finestrat och Villajoyosa är bara några exempel på de underskattade städerna och byarna på Costa Blanca. Varje område har sina egna unika egenskaper och fördelar, med en rad fastighetsalternativ som passar olika budgetar och livsstilar. 
Oavsett om du letar efter en lugn och avslappnad livsstil eller en livlig och livlig atmosfär, finns det något för alla. Så varför inte utforska dessa dolda fastighetspärlor på Costa Blanca? Du kommer att upptäcka din perfekta del av det spanska paradiset! 
Vi står till din tjänst med mer än 13 års erfarenhet, ett lojalt team av proffs och kan garantera en smidig upplevelse. Tveka inte att ta kontakt med oss. Vi svarar på alla dina frågor! Glöm dessutom inte att följa Hansson & Hertzell på Facebook, LinkedIn, Instagram, och YouTube, för att hålla dig uppdaterad med alla våra nya projekt!
Eller ta en titt på vår portfölj av kvalitativa bostäder
Ibiza
Costa del Sol
Costa Blanca
Hansson & Hertzell fastighetslogotyp 
  Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Dela

Bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet