Nyheter Nyheter

Nyheter

View more
Hansson & Hertzell

Lionsgate Capital hypoteksmäklare: Din nyckel till att låsa upp Spaniens fastighetsdrömmar

Lionsgate Capital hypoteksmäklare: Din nyckel till att låsa upp Spaniens fastighetsdrömmar
9 Nov 2023

När det gäller att säkra din drömbostad i Spanien är det viktigt att hitta rätt bolånemäklare. Bland de många tillgängliga alternativen har Lionsgate Capital Bolånemäklare etablerat sig som ett pålitligt och pålitligt namn i branschen.

I det här blogginlägget kommer vi att dyka in i vilka Lionsgate Capital Bolånemäklare är, varför du bör välja dem, tre övertygande skäl att bolåns i Spanien, den förenklade bolåneprocessen de erbjuder och vad deras nöjda kunder har att säga om deras tjänster. Låt oss utforska hur Lionsgate Capital kan hjälpa till att förverkliga dina spanska fastighetsdrömmar.


Vilka är Lionsgate Capital Bolånemäklare?

Lionsgate Capital är ett välkänt finansiellt rådgivningsföretag som specialiserat sig på bolåne- och fastighetstjänster i Spanien. Med ett team av experter som har omfattande kunskap om den spanska fastighetsmarknaden, är Lionsgate Capital dedikerade till att hjälpa både inhemska och internationella kunder att få de bästa bolåneaffärerna och fastighetsinvesteringarna.


Varför välja Lionsgate Capital?

 • Expertis på den spanska fastighetsmarknaden: Lionsgate Capitals team av proffs har en djupgående förståelse för den spanska fastighetsmarknaden. De håller sig uppdaterade med de senaste marknadstrenderna, vilket säkerställer att du får gedigen rådgivning och de mest förmånliga bolånevillkoren.
 • Skräddarsydda bolånelösningar: Lionsgate Capital skräddarsyr bolånelösningar efter dina specifika behov, med hänsyn till din ekonomiska situation och långsiktiga mål. Oavsett om du är en förstagångsbostadsköpare eller en erfaren investerare, har de expertisen att vägleda dig effektivt.
 • Stort nätverk av långivare: Lionsgate Capital har byggt starka relationer med ett brett utbud av långivare i Spanien. Detta nätverk ger dig tillgång till konkurrenskraftiga räntor och olika bolånealternativ, vilket hjälper dig att hitta den perfekta passformen för din fastighetsinvestering.

Lionsgate Capital bolånemäklare Hansson & Hertzell fastigheter


3 skäl att låna i Spanien

 • 1. Skatteavdrag: När du köper en fastighet i Spanien kan du sänka både förmögenhetsskatten och arvsskatten genom belåning.
 • 2. Behåll likviditeten och diversifiera: Det är vettigt att belåna vid tidpunkten för ditt fastighetsköp, eftersom detta gör att du kan behålla likviditeten och diversifiera din portfölj.
 • 3. Förmånsvillkor via Lionsgate Capital: Vi hanterar en stor mängd transaktioner och kan erhålla förmånliga villkor från alla långivare.

Lionsgate Capital bolånemäklare Hansson & Hertzell fastigheter


Inteckningsprocessen på ett enkelt sätt:

Lionsgate Capital tar bort komplexiteten ur bolåneprocessen med sitt strömlinjeformade tillvägagångssätt:

 • 1. Konsultation: Processen börjar med en första konsultation för att förstå dina fastighetsmål och ekonomiska situation.
 • 2. Marknadsanalys: Deras experter analyserar marknaden och identifierar de bästa bolånealternativen skräddarsydda för dina behov.
 • 3. Ansökningsstöd: Lionsgate Capital hjälper till med allt pappersarbete och dokumentation, vilket gör ansökningsprocessen så enkel som möjligt.
 • 4. Bankens svar: Efter intern riskbedömning kommer de att kunna bekräfta godkännandet av inteckningen och villkoren, med förbehåll för fastighetsvärderingen.
 • 5. Fastighetsvärdering och formellt erbjudande: Efter att bolåneerbjudandet har accepterats besöker en certifierad besiktningsman fastigheten för att utföra fastighetsvärderingen. Detta kan också göras i början av processen.
 • 6. Skaffa ett NIE-nummer: Ett spanskt skatteidentifikationsnummer (NIE), som kan erhållas i Spanien eller från den spanska ambassaden i ditt hemland. I de flesta fall tar klienternas advokater hand om att ordna NIE-dokumentet.
 • 7. Inköps- och bolånekostnader: Din Lionsgate bolånemäklare kommer att skicka dig den slutliga uppdelningen av kostnaderna, med en lista över de olika avgifter och skatter som är relaterade till ditt köp och ditt bolån.
 • 8. Dag för färdigställande: Det formella erbjudandet skickas till notarie som förberedelse för färdigställande. Färdigställande sker och bevittnas av notarie och två handlingar kommer att undertecknas, pantbrevet och köpebrevet.
 • 9. Pågående support: Lionsgate Capital slutar inte vid stängning; de fortsätter att ge stöd under hela ditt bostadslåns liv.

En medlem av Lionsgate Capital-teamet kommer att vara med dig under hela processen, guida dig och hjälpa dig att få den bästa affären och säkerställa en smidig process ända till slutet. Längden på processen för en spansk bolåneansökan varierar mellan banker och kunder.

Generellt rekommenderar vi minst 8 till 12 veckors ersättning, men det finns alltid undantag som kan göras. Vänligen kontakta vårt team för ytterligare råd och för att hjälpa dig vägleda dig genom processen om hur du ansöker och får det allra bästa bolånet för ditt spanska fastighetsköp.


Vad deras kunder säger

Ta inte bara vårt ord för det; låt oss höra vad Lionsgate Capitals kunder har att säga:

''Tack vare Lionsgates professionella team fick vi de bästa bolånevillkoren vi någonsin kunde föreställa oss för vårt nya hem på Mallorca. Deras kontinuerliga stöd från början till slut gjorde hela processen lätt för oss! Vi kan varmt rekommendera fixa att använda dem som mäklare.'' - Yates M, Tyskland

''Där andra misslyckades håller Lionsgate Capital fast vid sina löften, och det var värt det varje euro. Jag skulle verkligen vilja tacka Eva för hennes engagemang, hårda arbete och för sann professionalism att alltid svara på mina mejl och frågor i tid. Jag kommer definitivt att rekommendera deras tjänster.'' - Anna Kocanova, Slovakien

''Juanita och hennes team hjälpte oss med ett fastighetsköp på Mallorca. De fick oss inte bara ett bolåneerbjudande under mitten av nedstängning utan uppnådde också bättre villkor än vi hade budgeterat för. Juanita är mycket proaktiv och vi kände oss välinformerade under hela processen.'' - Jonny O, Storbritannien

Lionsgate Capital bolånemäklare Hansson & Hertzell fastighetskunder


Sammanfattningsvis

Lionsgate Capital erbjuder en unik blandning av expertis, personlig service och tillgång till Spaniens pulserande fastighetsmarknad. Deras engagemang för att förenkla bolåneprocessen och deras nöjda kunders vittnesmål gör dem till ett toppval för alla som vill investera i spanska fastigheter.

Om du är redo att ta nästa steg mot din spanska fastighetsdröm bör Lionsgate Capital Bolånemäklare vara ditt förstahandsval. För att lära dig mer om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig att uppnå dina fastighetsmål i Spanien:

Besök Lionsgate Capitals webbplats

Glöm inte att följa Hansson & Hertzell på FacebookLinkedInInstagram, och YouTube för att hålla dig uppdaterad med alla våra nya projekt!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!
Logo Hansson & Hertzell


Friskrivningsklausul: Det här blogginlägget är endast avsett för informationssyfte och ska inte betraktas som finansiell rådgivning. Innan du fattar några beslut om fastigheter eller bolån, rådgör med en kvalificerad finansiell rådgivare.

Videor

Dela

Bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet