Nyheter Nyheter

Nyheter

View more
Hansson & Hertzell

Varför sälja din fastighet med Hansson & Hertzell

Hansson & Hertzell fastighetsförsäljningsguide
16 Nov 2023
Funderar du på att sälja din fastighet på fantastiska Costa Blanca? Kolla inte vidare! På Hansson & Hertzell fastighetsmäklare erbjuder vi en unik blandning av erfarenhet, transparens och personlig service som skiljer oss åt. Här är anledningen till att du ska anförtro oss försäljningen av din bostad:


Enastående Costa Blanca upplevelse

När vi själva lever och andas Costa Blancas livsstil, förstår vi krångligheterna på den lokala fastighetsmarknaden. Med över 14 års erfarenhet gör våra djupt rotade kontakter med lokala byggare, samarbetspartners och samhället det möjligt för oss att ge ovärderliga insikter som bara invånare kan erbjuda.

Hansson & Hertzell fjorton års erfarenhet inom fastighetsbranschen


Strategisk marknadsföring online/offline

Vår expertis inom digital marknadsföring säkerställer att din egendom visas upp på främsta plattformar, inklusive fastighetsportaler som Idealista, Blocket och Kyero. För lyxannonser använder vi James Edition för att öka synligheten för din fastighet bland köpare av lyxfastigheter.

Vår starka närvaro på sociala medier och ofta besökta webbplats ger också synpunkter på din fastighet. Dessutom når vårt omfattande offlinenätverk köpare över hela Europa och USA, vilket maximerar synligheten för din fastighet.

Marknadsföringsstrategier Hansson & Hertzell fastigheterTransparenta kontrakt för sinnesfrid

Innan vi påbörjar försäljningsprocessen säkerställer vi fullständig transparens. Våra minutiöst kontrakt som skapats av oberoende advokater täcker alla aspekter, från bokningsavgifter och varaktighet till provisioner och lagligheten för att sälja en fastighet i Spanien. Detta engagemang för tydlighet säkerställer att du är välinformerad i varje steg.


Pålitlighet och ärlighet

Vi prioriterar tillförlitlighet framför smart försäljningstaktik. Om en fastighet eller kund inte uppfyller standarderna ger vi ärlig feedback. Din tid är värdefull och vi är engagerade i att leverera effektiva resultat. Läs här vad våra tidigare kunder har att säga.


Expert Hemstyling

Presentation är nyckeln! Vi går utöver det vanliga genom att erbjuda hemstaging-tjänster. Genom att utnyttja kraften hos växter, möbler och dekorationer förbättrar vi din fastighets attraktionskraft för att attrahera ett bredare utbud av potentiella köpare.

Expert hemstyling Hansson & Hertzell fastigheterBanbrytande fotografering och virtuella rundturer

Vi omfamnar den senaste tekniken inom fotografering, inklusive 360° virtuell verklighetsturer, videor, planritningar och drönarbilder. Dessa uppslukande upplevelser tillåter potentiella köpare att utforska din fastighet på distans, vilket skapar ett bestående intryck innan de sätter sin fot i Spanien.

Hansson & Hertzell fastighetsfotograferingKonkurrenskraftiga prisstrategier

Dra nytta av vår många års erfarenhet och marknadskunskap för att sätta ett konkurrenskraftigt men rättvist pris för din fastighet. Vår samarbetande marknadsanalys tar hänsyn till liknande fastigheter i området, vilket säkerställer att din prissättning stämmer överens med marknadstrender, men också känns bra för dig.


Familjecentrerat tillvägagångssätt

Hansson & Hertzell fastighetsmäklare är mer än ett företag; det är ett familjeföretag. Vårt sammansvetsade team av familj och vänner arbetar sömlöst tillsammans och säkerställer en personlig touch under hela försäljningsprocessen. Genom åren har vi ackumulerat goda relationer med våra kunder, ibland även resulterat i vänskap. Denna mellanmänskliga kontakt är något vi är stolta över inom vårt företag.

Möt vårt team!


Flerspråkig expertis

Kommunikation är nyckeln. Vårt team är skickligt i engelska, svenska, norska, franska, georgiska, tyska, holländska och ibland ryska, vilket underlättar sömlösa interaktioner med en mängd olika kunder.

Hansson & Hertzell fastighets flerspråkiga tjänsterVälj Hansson & Hertzell fastighetsmäklare för en säljupplevelse som kombinerar professionalism, värme och en djup förståelse för Costa Blancas fastighetslandskap. Kontakta oss idag för att ge dig ut på din fastighetsförsäljningsresa med tillförsikt!

Sälj din fastighet med Hansson & Hertzell

Glöm inte att följa Hansson & Hertzell på Facebook, LinkedIn, Instagram och YouTube för att hålla dig uppdaterad med alla våra nya projekt! Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Logo Hansson & Hertzell

Dela

Bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet