Nyheter Nyheter

Nyheter

View more
Hansson & Hertzell

Lyxigt boende på Finca Cortesin Golf Resort i Casares - Costa del Sol

Finca Cortesin Golf Resort Fastigheter till salu av Hansson & Hertzell i Casares Costa del Sol
27 Mär 2024
Inbäddat bland de fantastiska landskapen i Casares på Costa del Sol, ligger den prestigefyllda Finca Cortesin, en oas av lyxigt boende och fritid.
Känd för sin utsökta golfbana, bekvämligheter i världsklass och oöverträffad skönhet, lockar Finca Cortesin potentiella fastighetsköpare och investerare som söker en bit av medelhavsparadiset.


Plats och inställning

Finca Cortesin ligger i den pittoreska staden Casares och har ett utmärkt läge längs Costa del Sols solkyssta kust. Omgiven av böljande kullar och frodig grönska erbjuder resorten en lugn flykt från vardagens liv och rörelse. Dess närhet till de livliga städerna Marbella och Estepona säkerställer enkel tillgång till en uppsjö av bekvämligheter och attraktioner, vilket gör det till en idealisk destination för både avkoppling och rekreation.


Golfbana och faciliteter

I hjärtat av Finca Cortesin ligger dess hyllade golfbana, känd som en av de finaste i Europa. Designad av den uppskattade Cabell Robinson, erbjuder 18-håls mästerskapsbanan en utmanande men ändå givande upplevelse för golfentusiaster på alla nivåer. Ställd mot en bakgrund av hisnande landskap, inklusive utsikt över Medelhavet och de majestätiska Sierra Bermeja-bergen, är varje runda en resa genom naturlig skönhet och oklanderlig design.

Bortom golfbanan har Finca Cortesin en rad faciliteter utformade för att höja den lyxiga livsupplevelsen. Från ett toppmodernt spa och fitnesscenter till tennisbanor och paddeltennisbanor, boende och gäster kan ägna sig åt en mängd fritidsaktiviteter. Anläggningen har också flera gourmetrestauranger som serverar läckra rätter gjorda av de finaste lokala råvarorna, vilket garanterar en kulinarisk resa som glädjer sinnena.


Finca Cortesin golfanläggningar Hansson Hertzell fastigheterLyxvillor på frontlinjen

För dem som söker det ultimata inom lyxliv erbjuder Finca Cortesin ett urval av nybyggda villor belägna på golfbanans frontlinje. Dessa utsökta fastigheter visar upp fantastisk arkitektur och oklanderligt hantverk, med rymliga interiörer designade för modern komfort och elegans. Varje villa har panoramautsikt över golfbanan och Medelhavet, vilket skapar en idyllisk bakgrund för ett lyxigt boende.

Hitta fastigheter på Finca Cortesin


Finca Cortesin lyxvillor till salu Hansson Hertzell fastigheter i Casares Costa del SolStrand och strandklubb

Finca Cortesin kompletterar sina inlandsbekvämligheter och erbjuder även tillgång till en privat strandklubb som ligger bara några minuter från resorten.

Här kan invånare och gäster njuta av solen på den orörda vita sanden, ta ett uppfriskande dopp i Medelhavets azurblå vatten eller njuta av gourmetmat med panoramautsikt över havet. Strandklubben erbjuder en fridfull tillflyktsort där avkoppling möter lyx, perfekt för lata dagar tillbringade i lycksalig lugn.


Finca Cortesin Resort strandklubb Hansson Hertzell fastighet i Casares Costa del SolInvesteringsmöjligheter

Med sin oöverträffade skönhet, bekvämligheter i världsklass och utmärkt läge, presenterar Finca Cortesin en exceptionell investeringsmöjlighet för potentiella fastighetsköpare och investerare. Oavsett om du letar efter ett drömhus i solen eller en lukrativ hyresfastighet, erbjuder resorten en rad alternativ som passar alla livsstilar och budgetar. Från lyxvillor till eleganta lägenheter, varje fastighet utlovar en oöverträffad boendeupplevelse mitt i Costa del Sols prakt.

Kontakta våra investeringsagenter för öppen rådgivning


Finca Cortesin Resort Investeringsmöjligheter Hansson Hertzell fastigheter i Casares Costa del SolSlutsats

Sammanfattningsvis står Finca Cortesin som en ledstjärna för lyxigt boende på Costa del Sol, och erbjuder en harmonisk blandning av naturlig skönhet, bekvämligheter i världsklass och oöverträffad elegans. Oavsett om du spelar ut på mästerskapsgolfbanan, kopplar av på spaet eller äter i stil med utsikt över havet, bjuds boende och gäster på en livsstil av överseende och förfining. Med sin exceptionella investeringspotential och oöverträffade skönhet är Finca Cortesin verkligen en destination utan dess like, där drömmar om medelhavsliv blir verklighet.

Klicka här för alla våra fastigheter på Finca Cortesin


Glöm inte att följa Hansson & Hertzell på FacebookLinkedInInstagram, och YouTube för att hålla dig uppdaterad med alla våra nya projekt!

Eller ta en titt på vår portfölj av kvalitetsegenskaper:

Costa Del Sol
Costa Blanca
Ibiza
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!
Logo Hansson & Hertzell

Videor

Dela

Bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet